2777
2789
عنوان

مادرانی ک بچهاشون شیرخشک خوردن

80 بازدید | 9 پست

سلام به همگی.

ی سوال داشتم مادرانی ک بچهاشون با شیرخشک بزرگ کردن بچهاتون بهتون مهری داره؟ وابستتون هس؟

من پسرم۸ماه شیرخودمو خورد بعدش شیرخشک الان دخترم دو ماه شیرخودمو خورد اونم با درد دلی.بعضیا میگن بچهات بزرگ بشن بهت مهری ندارن🤦‍♀😔

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

حرف مزخرفیه. خالم چهارتا بچه داره هرچهارتا شبرخشکی تازه پیش مادربزرگ شون بزرگ شدن چون خالم شاغل بود. الان بچهاش جونشون به مامانشون بسته س 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چیزهایی که نمیشنوه آدم مادر بودن خیلی بیشتر از فرو کردن سینه توی دهن بچه است کدوم مردی تا حالا ...

ی چیزایی میگن منم اینقد تو فکر بودم گفتم نکنه اینجوری بشه

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

حرف مزخرفیه. خالم چهارتا بچه داره هرچهارتا شبرخشکی تازه پیش مادربزرگ شون بزرگ شدن چون خالم شاغل بود. ...

من واقعا نمیخاستم به دخترم شیرخشک بدم اما خودش شیرمو نمیخورد

ی چیزایی میگن منم اینقد تو فکر بودم گفتم نکنه اینجوری بشه

بچه منم شیرخشکیه. یکسالشه

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

کی گفت ؟ آدم با سواد و موفقی بود ؟

ن بابا معمولی هس 😕

بچه منم شیرخشکیه. یکسالشه

دکترام بهم گفت اصلا تو فک نباش از لحاظ رشد هم چیزیشون نیس الان همه ب بچها شرخشک میدن