کتاب منم تیمور جهانگشا یه کتاب تاریخی و زندگینامه تیمور لنگه خیلی جذابه البته با ترجمه ذبیح الله منصوری
آسمان تیر قضا صیاد است این عمل از فلک کج رو کج رفتار است بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان روز و شب کارمن از گردش او فریاد است آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است اصل در آمد کار است نه دانستن کار تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تیمور ک مال ایران نبود بود؟ ی چیزی نمیشناسی ک مال خود ایران باشه
تیمور به دوره حاکم تمام سرزمین ایران بود
آسمان تیر قضا صیاد است این عمل از فلک کج رو کج رفتار است بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان روز و شب کارمن از گردش او فریاد است آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است اصل در آمد کار است نه دانستن کار تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است