2777
2789

من وی آی پی بیمارستان گاندی زایمان کردم....اتاقش مثل یه سوئیت هست...تخت دونفره برای همراه آشپزخونه کابینت و سینک‌...چای ساز ....میز ناهارخوری دونفره یه دست مبل راحتی...حمام ...خط تلفن...و اینکه برای صبحانه و نهار ووشام اززقبل منو میدن و سفارش میگیرن...یخچال ام پر بود آبمیوه و کمپوت

سوالی هست درخدمتم😁

یاد خدا آرام بخش دلهاست

جفتش مگه یکی نیست؟ 🫤 فقط میدونم اتاق معمولی و خصوصی فرقش در اینه که خصوصی تک نفرس برای همراهت هم تخت داره حموم و دستشویی جداگونه داره و رسیدگی بیشتره ولی اتاق معمولی عمومی تره چند تا بیمار باهم  و همراه ها تخت و راحتی ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وی آی پی بیمارستان گاندی زایمان کردم....اتاقش مثل یه سوئیت هست...تخت دونفره برای همراه آشپزخونه ک ...

کوچولوتون نامدار باشه

میشه بپرسم چه سالی و چه مبلغی؟

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من وی آی پی بیمارستان گاندی زایمان کردم....اتاقش مثل یه سوئیت هست...تخت دونفره برای همراه آشپزخونه ک ...

واااووو چقدر عالی😂 اما خب فکر کنم هزینش وحشتناک بالا باشه 

ارزش نداره یک شبه دیگه مگه میخواهیم خونه بخریم😆

جفتش مگه یکی نیست؟ 🫤 فقط میدونم اتاق معمولی و خصوصی فرقش در اینه که خصوصی تک نفرس برای همراهت هم تخ ...

نه متفاوته 😂 

وی ای پی خیلی هزینش بیشتره فکر کنم 

اما تفاوت اتاق ها رو نمیدونم دقیقا در چی هست

سزارین؟ با بقیه هزینه ها چقدر شد عزیزم؟ 

هزینه ی بیمارستان۱۶تومن دکتر جدا ۲تومن گرفت...ساک وسیله ی مادر و نوزاد یک میلیون و پانصد...کلا نزدیک ۳۰ تومن تموم شد

یاد خدا آرام بخش دلهاست
ممنون عزیزم..اسفند ۱۴۰۲ شبی ۷میلیون بود....

خیلی خوب گرفتین

فامیل ما تو سال۱۴۰۰برای زایمان طبیعی بیمارستان خصوصی تو ی اتاق بود با۳نفر دیگه 

ی شب بیمارستان بود نزدیک۸تومن پولش شد

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

هزینه ی بیمارستان۱۶تومن دکتر جدا ۲تومن گرفت...ساک وسیله ی مادر و نوزاد یک میلیون و پانصد...کلا نزدیک ...

بنظرم بازم خوب بوده 

تصورم از هزینه های بیمارستان گاندی خیلی بیشتر بود.

خیلی خوب گرفتین فامیل ما تو سال۱۴۰۰برای زایمان طبیعی بیمارستان خصوصی تو ی اتاق بود با۳نفر دیگه  ...

شبی هفت تومن فقط هزینه ی اتاق بود هزینه های زایمان و... جدا بود کلا نزدیک ۳۰تومن شد

یاد خدا آرام بخش دلهاست