2777
2789
عنوان

دماغ عملی ها میشه بیاین

220 بازدید | 34 پست

بچه هامون یک ماهه بینیمو عمل کردم،اینم بگم بینیم قبلاً یه شکستگی قدیمی داشت انحراف هم داشت،ولی متاسفانه بعد هم یه طرف بینیم خیلی ورم داره انگار بینیم کج شده انقد ناراحتم.توروخدا کسی بوده بینش اینطوری شده باشه ولی باز خوب شده،یه عکس از گوگل درآوردم میزارم دماغش دقیق مثل ماله من بالا و پایین هست سوراخش،بنظرتون خوب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوال بپرسم؟

دماغتون بی حس نمیشه؟

میشه دستکاری کرد؟

اگه ضربه بخوره مشکلی ایجاد نمیکنه؟

من والیبال خیلی دوست دارم ولی میخوام دماغمو عمل کنم همش میترسم توپ بخوره بهش چیزی شه

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭

من تا دوهفته بعد عمل شدیدا ورم داشت اما بعد دو هفته نود درصد فرم اصلیش رو گرفت فقط یکم سوراخ ها تا به تا بود و سه ماه بعد اونم درست شد 

حالا شاید برا هرکسی فرق کند نهایت ورمش نرفت کورتون تزریق کن

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

ی سوال بپرسم؟ دماغتون بی حس نمیشه؟ میشه دستکاری کرد؟ اگه ضربه بخوره مشکلی ایجاد نمیکنه؟ من والیب ...

همش اوکیه 

به جز ضربه اصلا نباید ضربه محکم بخوره 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

من تا دوهفته بعد عمل شدیدا ورم داشت اما بعد دو هفته نود درصد فرم اصلیش رو گرفت فقط یکم سوراخ ها تا ب ...

ماله من یکم نیست خیلی هروقت میکنم نمیتونم عکس بزارم میترسم درست نشه،ماله شماهم طرف مقابل تون زود متوجه میشد؟؟