2777
2789
عنوان

عروسی هلندی دارا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 18 پست
خیلی ممنونم عزیزدلم بعد الان خونشونوچیکار کنم یه اندازه باید بخرم چون اینا بالای قفسن تخماسون یه وقت ...

حالا زوده برای تخم گذاشتن

اول باید به هم عادت کنند

چون ازاول تک بوده الان یه حس حسادت به جدیده داره یکی دوسه هفته توی دوتا قفس جداگانه نگهشون دار

طوری که روی هم دید داشته باشن هیچ فرقی بینشون نگذار چون بشدت باهوشندوزود متوجه میشن غذاهاشون یه مدل قفس ها یک شکل اسباب بازی اگه دارند تاب وو همه یه مدل باشه اگه اولی رابیرون میکنی دومی راهم پرهاش و بچین وبیرون باشه

بعد یکماه تازه مراحل جفت گیری وتخم گذاشتن  را شروع کنید 

گوگل بزنید کامل توضیح داده

حالا زوده برای تخم گذاشتن اول باید به هم عادت کنند چون ازاول تک بوده الان یه حس حسادت به جدیده دار ...

خیلی ممنون از توضیح خوبتون ❤️

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون از توضیح خوبتون ❤️

زنده باشین

نزدیک به یکسال ونیم یه جوجه عروس پسرم خرید اوایل خیلی ذوق وشوق داشت

برای پرنده هر شب قفس تمیز میکرد دونه جدید میگذاشت  میوه مغز گردووو

دیگه ذوق وشوفش تموم شد

من از سر دلسوزی کارهای پرنده را انجام میدم بگذریم که ظاهرا مشکل ریه گرفتم دکتر گفته احتمالا به پرنده مربوط میشه

خواستم اینو بگم اینقدر باهوشه این پرنده

به محض اومدن من داخل خونه ذوق وشوق نشون میده ویه جوری انگارصدام میکنه وتا نرم پیش قفسش چند دقیقه نشینم باهاش صحبت نکنم اروم نمیشه

حتی اومدن من از روی پله ها که موکته متوجه میشه فقط هم برای من ذوق وشوق داره هر کدوم از اعضای خونه برن نزدیک قفس از پشت میله ها خودش و دور میکنه

زنده باشین نزدیک به یکسال ونیم یه جوجه عروس پسرم خرید اوایل خیلی ذوق وشوق داشت برای پرنده هر شب قف ...

اره دقیقا بخدا انقد زرنگن بی نهایت به چیزایی من میبینم ازشون اصلا قدرت خداوند واقعا من الان جفت گرفتم بقران دو روزه افسرده شدم نه می‌زاره بهش دست بزنم نه بوس میده ن مص قبلا حرف میزنه خیلی اذیت میشم من خیلی خیلی بهش وابستم انگار الان این دوروز ازم دور شده چیکار کنم بنظرتون ببخشید چون خودارضایی میکرد ب سن بلوغ رسیده بود گفتن باید براش جفت بخرم وگرنه اصلا نمیخاستم بگیرم خیلی اذیت میشم

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟