2777
2789

دقت کنین اگر توان اینو نداره که پتانسل اینو داشته باشه انقد خودشو قوی نگه داره از لحاظ روحی و روانی کم نیاره و بتونه بچه ها رو ساپورت درست و سالم عاطفی کنه... که معمولا شدنی نیست. 

و خیلی از زنان بخاطر وابستگی بیمارگونه خودشون به شوهران مشکل دارشون بچه ها رو بهانه میکنن،  یا هم حاظر نیستن زحمت پول درآوردن به خودشون بدن و میگن یه سقفی داریم یه غذایی هم می یاد بخاطر بچه بمونم. آخه بخاطر بچه؟ بس کن زن،، تو وقتی خودت بیمارشدی صبح تا شب بخاطر بی توجهی ها و خیانتای شوهرت  بچه هاتو کیسه بوکس کردی و رو بچه ها خالی میکنی خودتو لطفا نگو بخاطر بچه ها... بگو بخاطر ترسا و بی عرضگی های خودم،

بله تا وقتی نگاهت به خونوادت باشه برای بعد طلاق یکی از بهانه هاتم حمایت نداشتنه،. ولی یادت باشه خدا گفته از تو حرکت از من برکت، تا تو قدمی برای آزاد شدن خودت برنداری زندگیت تغییری نمیکنه و روز به روز بیمارتر و فرسوده تر میشی و بچه های بیمار و عصبی هم تحویل جامعه میدی، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اینجا تبادل نظر پس ... بنظر من حرفات کلیشه ایی و از صددرصد سی درصد شاید این مدل خانم باشه که بخاطر تنبلی جدا نمیشه و درکل من  قبول ندارم هر کسی بسته به سبک فرهنگ خونوادش و شهرش داره شما یا مجردی یا دعاا میکنم خدا هیچ وقت ازین راه امتحانت نکنه و توهمین وادی باشی 

بخاطر همینم هست خواهش میکنن هیچ وقت مشاوره به ادم خیانت دیده ندین و ارجاعشون بدین به مشاوره یا کسی که این اتفاق واسش افتاده 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
چون اینجا تبادل نظر پس ... بنظر من حرفات کلیشه ایی و از صددرصد سی درصد شاید این مدل خانم باشه که بخا ...

نه خودم سالهاست دارم خیانت میبینم و همچین شخصیتی داشتم،واسه همین گذشتمو  که میبینم حرص میخورم، نمیبخشم آدمایی رو که منو بخاطر بچه و هرچیز دیگه منو تو این زندگی نگه داشتن،خوشحالم که قوی شدم و با دست خالی دارم نجات میدم خودمو، دوس دارم همدردامم قوی شن و انقد این مردا خیالشون راحت نشه که هر کاری کنیم زن میمونه