2777
2789
عنوان

کسی که کنکور داده بیاد لطفا🥹

138 بازدید | 17 پست

میشه بدون مشاور خوند یا حتما باید بگیریم

اگه بیشتر کتاب درسی بخونیم چی

یا خودمون تست بزنیم

باید روش تستی بلد باشیم؟

ازکجا یاد بگیرم

میخام تست زنی قوی کنم

infinite sadness

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش بستگی به خودت داره 

اگه میتونی برنامه بریزی و بهش عمل کنی خب چه بهتر اگرنه از یه مشاور کاربلد و مناسب کمک بگیر 

در مورد تست زنی برای هر درسی متفاوته بگو کدوم درس تا تجربم رو بهت بگم

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 
همش بستگی به خودت داره  اگه میتونی برنامه بریزی و بهش عمل کنی خب چه بهتر اگرنه از یه مشاور کار ...

منظورم اینه کلاسی چیزی برم واسه ۴تا تخصصی ها

اصلا.نمیدونم روش حل کردن سوالو تو ۱دقیقه

infinite sadness

یه دانشجویی چیزی پیدا کن مشاورت باشه چون خیلی مهمه متعهد باشی بعد تنها با کتاب درسی نمیشه اگه با گوشی فایل ها شون رو دان کنی باز یه بحثی 

تست زدن زیاد مهمه چقدر بزنی از کدوم منابع بزنی ک من خیلی سبز پیشنهاد میدم

منظورم اینه کلاسی چیزی برم واسه ۴تا تخصصی ها اصلا.نمیدونم روش حل کردن سوالو تو ۱دقیقه

ببین اینکه میان تبلیغ میکنن آی حل سوال ریاضی توی ۱۰ ثانیه آی روش فلان آی روش بیسار اعتماد نکن 

بذا تو چند تا پیام جوابتو بدم

تایمت رو با کلاسا پر نکن. تا جایی که میتونی خودت بخون ولی اگه با درسی خیلی مشکل داشتی براش کلاس برو. فقط هم کلاس نبین بعدش حتمااااا تمرین و تست. آفلاین نبین من سر خمین قضیه کلی ضربه خوردم. همونجا کلاس رو شرکت کن 

من مثلا برای زیستم کلاس نرفتم و خودم تست زدم و از اون درسایی که کلاس رفتم نتیجش خیلی بهتر بود. استاد مناسب انتخاب کن من برای فیزیک یه استادی پیدا کردم که اونم خیلی روش تستی و تکنیک میگفت و هیچ کدومش کارآمد نبود و عملا پولم رو ریختم تو چاه :)

تو اول مفهومی یاد بگیر بعد خودت قلق سوالا دستت میاد