2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه اس رو ظاهرش حساس شده پسر خوب برو سراغ درس و مشقت این جا واقعا جای شما نیست 

ها با منی 🤨

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بچه اس رو ظاهرش حساس شده پسر خوب برو سراغ درس و مشقت این جا واقعا جای شما نیست 

بهتر زود قصاوت نکنیم من ی مادرم از  روی تایپکام ببینی میفهمی اسم پسرمو گذاشتم واقعا که 😐

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

نه عزیزم استارتر و میگم بچه اس رو ظاهرش حساس شده کاربریشو نگاه زده ۸۹ با تاپیک قبلیش😂

اها خب زودتر بگو گلم 😂😂😂

به چی

به اینکه چهره چطور باشه و با اون چهره قشنگ باشه یا نه ولی به هرحال خدا خواسته اونطور باشه

رک بگویم ... از همه رنجیده ام ! از غریب و آشنا ترسیده ام ... بیخیالِ سردیِ آغوش ها ! من به آغوشِ خودم چسبیده ام :)