برای هرکسی صدم رو میزارم پارتنرم خانواده ام دوستم و مطمئنم حتی اگه در ابتدا اونا بخوان منو ندید بگیرن ولی مگه میشه؟ سر منشا زندگی عشق بوده بدون عشق خدا نسبت به انسان ها آدم و حوایی وجود نداشت ، بدون عشق زندگی الان مطمئنا در جریان نبود کسی نبود که عاشق فیزیک و ریاضی و نجوم بشه و اختراعات کنه و.....
در نهایت دل به دل راه داره ، آدم به آدم میرسه
میخوام همیشه و در ذهنشون تصویر خوبی داشته باشم حتی اگه روزی نتونستم در کنارشون باشم
میخوام با فکر کردن به من لبخند بزنن
زندگی همیشه همینطور بوده اگه قلب کسی رو شکوندی قلب توهم شکسته خواهد شد
چه کارما بگین چه دنیا دار مکافاته از اول اینا بودن و خواهند بود
معتقدم که این دنیا کاملا عادلانه است هرکی اندازه سهمش میگیره و به اندازه ای که شما بخوایین میتونین بردارین برای همه هست هرکس در جایگاه خودشه هیچ کس حق کس دیگری رو نخورده فقط انسان هایی هستند که به کمتر از حقشون قانع نشدند انسان هایی که موقع درخواست از خدا و شکرگزاری کم نخواستن اندازشون خواستن حق یک نفر میلیارد ها پول و شرکت هاست و حق کس دیگری حتی خونه کوچیکی هم نیست ولی هردو همین رو خواستن حق شما چیه؟
یه داستان کوچیک میگم و میرم خانوم خیلی ثروتمندی بود که خونه بزرگی داشت همش به خدمتکاراش به شوخی میگفت باید خودم رو برای زندگی کردن در یک لونه مرغ آماده کنم حداقل از این همه کار راحت میشم چندسالی نگذشته بود که شوهرش ورشکست میشه و بله اون خانم همون چیزی که میخواسته رو میگیره خونه خراب و کوچک در حد لونه مرغ
پس موقع حرف زدن متوجه باشید که سخنان شما شعور دارند و کائنات متوجه شوخی و جدی بودن حرف شما نمیشه فقط خواسته و حقتون رو بهتون میده
شب بخیر❤