2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی😪

143 بازدید | 19 پست

بچه ها زن و شوهری که باهم خوشن ولی همین که پای یک نفر از خانواده شوهره میاد وسط کار به دعوا و کتک میرسه و این باعث سردی زیاد شده بینشون چکار کنند

طلاق راه خوبیه؟ 

ببینید کافیه حرفی بزنن یا اتفاقی بیفته چنان فتنه راه میندازن بیا و ببین سه هفته باهم سرد میشن

تا میاد درست شه تکرا میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بدون آرامش نمیشه زندگی کرد من که نمی تونم 

اره خیلی وحشتناکه

کم کم اون مادیات و هر انچه هست برات بی ارزش میشه

چون اونقد ارامش نیست که حتی از هیچ چیزی حال استفاده رو نداری

کار میرسه به توهین و کتک و در نهایت اجبار به هررررر کاری 

اگه شوهر برای خانومش ارزش و احترام ((واقعا))قایل باشه غیر ممکنه که خونواده شوهر اجازه همچین حرکتایی رو داشته باشن 

فقط شاااید بتونن تیکه ای بندازن که اونم شما میتونید کم محلی کنید 

🧔اقا هستم
اگه شوهر برای خانومش ارزش و احترام ((واقعا))قایل باشه غیر ممکنه که خونواده شوهر اجازه همچین حرکتایی ...

پس معتقدید احترام از جانب شوهر واقعی نیست

که صد البته هم نیست

چون کتک و فش که راحت میده کجاش واقعیه

پس معتقدید احترام از جانب شوهر واقعی نیست که صد البته هم نیست چون کتک و فش که راحت میده کجاش واقعی ...

کاملا درسته

بنده خونوادمو خیییلی دوست دارم ولی به هیچ وجه رفتار و یا جوری نشون نمیدم که بخوان به همسرم بی احترامی کنن و البته برعکسش هم همینطوره

🧔اقا هستم
کاملا درسته بنده خونوادمو خیییلی دوست دارم ولی به هیچ وجه رفتار و یا جوری نشون نمیدم که بخوان به هم ...

ایشون دخالت دارن

میدونی چیه قبول داره خرف والدینیش غلطه زیاده خواهیه

با همسرش به تفاهم میرسه

بعد اونا میان فتنه را میندازن انقددددددد حرف خودشون رو میزنن

که نمیتونه بگه نه و با همسرش جنگ میکته

و همسرش هم خسته شده و داره به جدایی فکر میکنه

ایشون دخالت دارن میدونی چیه قبول داره خرف والدینیش غلطه زیاده خواهیه با همسرش به تفاهم میرسه بعد ...

خب پس فاصله بگیرید ازشون 

اگه شوهرشم قبول داره که ایراد از اوناست خیلی راحت میشه راضیش کرد که فاصله بگیره و مشملشون حل میشه انشاع الله

🧔اقا هستم
خب پس فاصله بگیرید ازشون  اگه شوهرشم قبول داره که ایراد از اوناست خیلی راحت میشه راضیش کرد که ...

فاصله نمیگیره به هیچ عنوان

من میگم حتی میدونه حرفشون غلطه به حرف اونا عمل میکنه

واقعا پدر و مادر بد بدترین بلای دنیاس ایشونم با خودخواه ترین و بدترین والذین طرفه خودشم ضعیف نمیتونه نه بگه عاق میشه

فاصله نمیگیره به هیچ عنوان من میگم حتی میدونه حرفشون غلطه به حرف اونا عمل میکنه واقعا پدر و ...

این حرفا چیه ابجی!!

پدر و مادر بد یا نادون باشن باید به حرفشون عمل کرد!!؟؟

ادم عاقل باید حرف منطق رو بهش عمل کنه ولو پدر و مادر باشن یا حتی همسر یا هررر کس دیگه 

🧔اقا هستم