2777
2789
عنوان

بینیمو عمل کردم سوال دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 76 پست
مبارکت باشه عزیزم بنظرت همون جوری که خواسته بودی میشه؟ نترسیدی از اینکه خیلی صورتت تغییر کنه؟ بعد ع ...

ممنون عزیزم ،اصلا بینیمو ندیدم ، خیلی میترسم همسرم نپسنده ، خیلی استرس داشتم ،احساس میکنم هنوز تپل و سربالاس تا ببینم نتیجه چی میشه،درد داشتم زیاد سردرد با مسکن اوکی میشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی میترسم قراره عمل کنم

من اصلا درد نداشتم فقط مراقبتاش برام سخت بود 

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍
چسب u شکلو یه بار با زاویه بسته تر و یه بار دیگه با زاویه باز تر میزنم چسبای رو هم دو لایه

اره دیدم اکثر پیجا اینجوری میزنن ولی من اینجوری خیلی سخته واسم🥲 میترسم بد بزنم و بعدها تاثیری تو فرمش داشته باشه

الان خودم چسب یو رو خیلی اروم بعد از اینکه کوچیکارو زدم میزنم بعد نوک چسبمو از پایین جمع میکنم و بهم وصلشون میکنم. اینجوری خوبه؟

فقط 41 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

من اصلا درد نداشتم فقط مراقبتاش برام سخت بود 

واقعا

من بینیم بزرگ نیست فقط میخوام رو فرم بیاد نیمه فانتزی بشع

از درد و خونریزی بعد عمل خیلی میترسم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا حال مادر بزرگم دعا کنید ممنونم

ممنون عزیزم ،اصلا بینیمو ندیدم ، خیلی میترسم همسرم نپسنده ، خیلی استرس داشتم ،احساس میکنم هنوز تپل و ...

البته تا مدل اصلیش رو نشون بده طول میکشه استرس نداشته باش

ان شاء الله همون جوری میشه که میخوای

اول چسبای کوچیک ازبالامیزنی بعد بعد یو بعدهشت بعدهفت بعد کوچیک میزنی بازم 

مرسی عزیزم😍 فقط هشت چجوری میشه؟🤭🥰

فقط 41 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

من خودمم عمل کردم عزیزم فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که بقیه کسایی که عمل کردن چسبشون و به ...

مبارکه عزیزم ، منم تو مطب عوض میکنم چسب رو بلد نیستم ، هر دکتر یه روشی میپسنده ، تو پیجش حتما فیلم گذاشته ، به نظرم برا من سه لایه و با چسب نوک بینی میشه چهارتا

واقعا من بینیم بزرگ نیست فقط میخوام رو فرم بیاد نیمه فانتزی بشع از درد و خونریزی بعد عمل خیلی میتر ...

اصلا بعدش درد نداره نترس من خودم خیلی تحمل دردم کمه ولی باور کن بی درد ترین عمله 

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍