2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مبارکه چه کتابایی خریدی؟    

دو جلد نیمه دیگرم 

۴۰ نامه‌کوتاه به همسرم از نادر ابراهیمی 

بخارای من ایل من 

خدایا اجازه و از بچه ها گفتن و از بچه ها شنیدن چون معلمم 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

نمایشگاه فردا تمومه خرید داری زودتر بکن 

تو سایت کتابا ۱۰ درصد تخفیف داشتن و من بن دانشجوییم داشتم

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
دو جلد نیمه دیگرم  ۴۰ نامه‌کوتاه به همسرم از نادر ابراهیمی  بخارای من ایل من  خدای ...

به بچه ها گفتن و از بچه ها شنیدن عالیه

خدایا اجازه هم موضوعش مرتبط با کودکه؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
به بچه ها گفتن و از بچه ها شنیدن عالیه خدایا اجازه هم موضوعش مرتبط با کودکه؟

اره برای پایین ۶ سال یا ۶ تا ۱۲ ساله 

درباره تفهیم توحید نبوت معاد اینا ب بچه عاس 

انقد خوشگله کتابش خیلی گرافیکش قشنگه

نمایشگاه فردا تمومه خرید داری زودتر بکن  تو سایت کتابا ۱۰ درصد تخفیف داشتن و من بن دانشجوییم د ...

متاسفانه هر کاری کردم وقتش و حسش نبود که تا مصلی برم😑😅

مجازی خریدمو کردم

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
متاسفانه هر کاری کردم وقتش و حسش نبود که تا مصلی برم😑😅 مجازی خریدمو کردم

من ک تهرانی نیستم نمیتونستم حضوری برم 

کاش پارسالم از بنم استفاده میکردم