2777
2789

خسته شدم  اینقدر قضاوت بیجا شدم 

میگم خدا میدونست من چقدر عاشق بچه م چرا اینکارو باهام کرد کم تو زندگیم سختی کشیدم کم عذاب کشیدم 

خدا دلم آشوبه چرا نمیبینی منو......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

ناشکری نکنید. میتونست خیلی بدتر از اینم باشه. اگر به اطرافتون نگاه کنید متوجه حرف من میشید. بالاخره به هر علتی تو این دنیا این جور بچه ها  به دنیا میان. فکر میکنید چرا همه چی باید برای همسایه باشه. فکر نکنید من اینو میگم چون از حس شما آگاهی ندارم بلکه بر عکس منم همچین مشکلی دارم. ولی اینجور بچه ها خودشون موهبت هستن. مهم نیست بقیه چی فکر میکنند. شما سعی کنید درست رفتار کنید و از این امانت الهی درست نگهداری کنید.

من دارم باش کنار میام

مامان ی بچه غیر عادیم

فردا دارم میرم سنجش 💔

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

سلام

من حدود ۶ ماه پیش وقتی که از درمان پسر ۴ سالم که بیش فعالی و ی سری علائم اوتیسم داشت نا امید شده بودم تو ی سایت اوتیسم اتفاقی با این کتاب آشنا شدم اول چون برام چیز جدیدی بود مطالب کانال یکم ترس و وسواس داشتم سر استفاده از درمان .

ازدفتر مرجع تقلیدم پرسیدم تایید کرد و گفت کار درستیه.

ولی به عنوان مادر هر کاری که برا  خوب شدنه بچم بتونم و انجام میدم.

بعد شروع درمان کلا شوکه شدم بچه ای که یکسال تحت نظر روانپزشک و دارو ی مختلف اعصاب و بازی درمانی بود و بدتر شده بود بجا بهتر بشه این آب اعصابشو خیلی آروم کرد اظطرابشو ترسشو کم کرد.

البته همون‌طور که تو کتاب گفته شده درمان نوسان داشت هی رو به خوب شدن می‌رفت هی برگشت تا الان خداروشکر روبه بهبوده یکم بیش فعالیش زیاد شده بود که براش روزانه ۷۰ مرتبه ای سوره حمد و ناس و فلق رو خوندم الان دو روزه میگی آروم شده باز.

انقد ادامه میدم درمانو که کامل خوب بشه.

بعد که اثر درمانو رو یزدان دیدم برا خودم و شوهرم هم درمانو شروع کردم و خداروشکر خیلی راضی هستم.

و هر جا چنین موردی ببینم درمانو معرفی میکنم خدا خیر بده آقای دکتر خوانساری رو  که نور امید تو دل من مادر روشن کرد 🤲

به حکمتش دل بسپار(خدا)
الهی بگردم ان شالله خدا شفاش بده عزیزم😭  ببخشید این سوال رو میپرسم تو آزمایش غربالگری مشخص نش ...

بعد تولد تو چندماهگی بعضی هاشون علائم داره ولی واسه پسر من بعد سه سالگی نشون داد💔

راه درمان

چیع این هیچیشم پیدا نیس

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الهی بگردم ان شالله خدا شفاش بده عزیزم😭  ببخشید این سوال رو میپرسم تو آزمایش غربالگری مشخص نش ...

اوتیسم تو هیچ غربالگری ای نشون داده نمیشه

۶ سال 

اع تو هم مث من باید بری سنجش💔بمیرم برا دله هممون