دوستان من عقدم و وند وقت دیگ عروسیمه من به همسرم گفتم ماه عسل بریم سفر یه هفته تو دل طبیعت که حدود ۱۲ ساعته شمال .. ولی نمیدونم چرا حس میکنم دوست داره خواهراش هم باشن .. چون گفت نظرت چیه بریم الان سفر با دخترا من گفتم عقدم خانوادم اجازه نمیدن .. چون ماه عسل ک میگم تنها باشیم اینا حس میکنم دوس نداره تنها .. حقیقتش من دوس ندارم اونا هم باشن هم اینک خیلی زبون دارن و میترسم ماه عسلم تلخ کنن .. و دوس دارم با همسرم راحت باشم اگه این پیشنهاد داذ و گفت تنها نمیریم چون دوره کلا کنسلش کنم نرم بهتر ایک با خانوادش برم؟ چون خواهراش زبون درازن منم بزور تحملشون میکنم نظرتون چیه .. بلاخره من تحمل نمیکنم خرج از شوهرم باشه اینا هم زرت ی چی بگن نظرتتون چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه بارون_بهار _شیراز رونیا۹۲ negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
اخه ماه عسل و کی با خواهراش میره؟ 😑ماه عسل مال عروس دوماده
اگه گفت بگو این سری دوتایی بریم بلاخره تازه عروس دومادیم، سری دیگه با اونا میریم
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
به شوهرت بگو من دوستدارم خودمون دوتا باشیم. ماه عسلو که خانوادگی نمیرن ی دفعه دیگه با خواهرات میریم. اگه گفت نه تنها نریم زیاد اصرار نکن بگو پس کلا نریم با خواهراش نرو که اول زندگی مشکلی برات درست نکنن
ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤