2777
2789
عنوان

چرا تو بله برون باید درمورد مهریه صحبت بشه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 32 پست
تقریبا جواب سوالمو گرفتم...ولی خب من میگم نامزدی رو بگذرونن شاید با پسره حال کردن یه تخفیفی بهش دادن ...

@خوناشام۷ در این مور نظری ندارید؟

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
تقریبا جواب سوالمو گرفتم...ولی خب من میگم نامزدی رو بگذرونن شاید با پسره حال کردن یه تخفیفی بهش دادن ...

تخفیف چیه!مگه کالاست!!!مهریه قانونن برای اینه که اگه مرد فوت کرد یا چیزیش شد خانواده مرد چیزی ب زنش ندادن ،حداقل از طریق مهریه حقی بهش برسه 

نه مثل الان هرچیزی شد پای مهریه رو وسط میکشن 

قانونا ۱۱۰تا میتونی بزاری و بگیری 

کمتر بستگی به خود شما داره ولی بیشتر اگه مرد پول داشته باشه میتونن بگیرن ،

در کل ی عدد اخلاقی گذاشته بشه بهتره تا چونه زده بشه و طرف ما خیلی زشت میدونن چونه زدن مهریو

انسانیت مهمه🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بجز مهریه راحب چیزای مهم دیگه ای هم صحبت میشه که برای اینده هردوشون هست  و برای اشنایی دو ...

راجب چه چیزی صحبت میشه مگه؟دختر و پسر باهم صحبت میکنن یا حرفای بزرگترا هست که برای آینده شون مهمه؟

از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
راجب چه چیزی صحبت میشه مگه؟دختر و پسر باهم صحبت میکنن یا حرفای بزرگترا هست که برای آینده شون مهمه؟

من یکماهه نامزد کردم و سوم این ماه عقدمه 

اکثرا از احوال پرسی و اب و هوا و جادها شروع میشه 

و بعداینکه اقا دادماد چ کارس ،سربازی رفته ،چند سالشه,شرایط مالی غیر مستقیم پرسیده میشه،و در اخر دختر و پسر میرن حرف میزنن

انسانیت مهمه🫂
اگه شرط خاصی داری باید بازگو بشه،حالا تحصیلات یا کار یا هرچیزی باید گفته بشه،

معمولا چه مدت بعد از خواستگاریه بله برون؟و اینکه چند مدت بعد از بله برون عقده؟

دختر و پسر مگه همه توافقات رو انجام ندادن قبل از بله برون؟ دیگه درمورد چی صحبت میکنن؟

مثلا من خودم با دوست پسرم دارم ازدواج میکنن ما رفتیم میوه خوردیم و عکس گرفتیم 

ولی اگه نیاز میدونی خواسته های مهمتو تکرار کن

انسانیت مهمه🫂
مثلا من خودم با دوست پسرم دارم ازدواج میکنن ما رفتیم میوه خوردیم و عکس گرفتیم  ولی اگه نیاز می ...

نامزدی به بعد از بله برون تا عقد گفته میشه دیگ؟؟

بستگی داره اگه خانوادت راضین ی هفته اگه نیاز به تحقیق یا چیزی باشه بیشتر دیگه

آبجی ممنون از راهنماییت🌹 من کلا همینجوریم خیلی سوال میپرسم سرکلاسم استادا رو کلافه میکنم😂😂😁

اره  ولی من اینجا میبینم به شوهر عقدیشونم میگن نامزد و نمیدونم چرا!

من فک کنم میدونم چرا چون اونا دیگه دوران آشنایی)نامزدی( ندارند حالا به هر دلیلی مثل عدم پوافقت خانواده و... سریع میرن سراغ عقد به بعد از عقد میگن نامزدی

میگم یه سوال دیگه تو دوران نامزدی میشه با طرف کافه و بیرون و اینا رفت دیگ؟مسافرت چی؟

🤣🤣🤣یجور سوال میپرسی ادم فکر میکنه امشب نامزدیته قربون گلم😍🌹✨

فدات گلی😍🌹

وای چقدر خوب منو از پشت گوشی شناختی😂🌹دقیقا همینو بهم میگن اطرافیان...

من فک کنم میدونم چرا چون اونا دیگه دوران آشنایی)نامزدی( ندارند حالا به هر دلیلی مثل عدم پوافقت خانوا ...

بیرون و کافه و مثلا عروسی اینا اره ولی مسافرت فکر نمیکنم 😁چون هنوز محرم نیستن خانوادها شاید گیر بدن

انسانیت مهمه🫂