من مرواریدی درست میکنم کل پوساشو میگیرم میشورم بعد با نمک و سرکه چند جوش میزنم داغ میریزم تو شیشه طوری که سرریز کنه رو درش نایلون میزارم با خیسی دور شیشه نایلون رو میچسبونمش به شیشه و در فلزی میزارم عاشق سیرترشی مرواریدی هستم اما از سیر ترشی پوست دار متنفرم حتی دلم نمیاد نگاش کنم چطور دلتون میاد نشورین بعدم چرا باید سر سفره بشینین سیر پوست بکنید
عزیزم با پوست نمیاریم سر سفره ، اندازه خوردنمون قبلش پوست میگیریم بعد میاریم اتفاقا امروز ناهار ...
همونطورم نشسته میریزین تو سرکه خیلی بده بعدم چه کاریه ی روز آدم میشینه پاک میکنه میشوره میریزه تو شیشه اینطور کمترم جامیگیره ۳ شیشه با پوست میشه ی شیشه