2777
2789
عنوان

کدبانو ها میشه بیاین، سیر ترشی

101 بازدید | 21 پست

سلام من سیر تازه خریدم تمیزش کردم و شستم

الان 24 ساعت بذارم خشک بشه بعد بریزم تو شیشه خوبه؟ کپک نمیزنه دیگه؟ 

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شستی عزیزم؟ برای سیر ترشی کسی سیر رو نمیشوره. فقط،خاکش رو میگرفتی.

واقعا؟ آخه کثیف بود لایه های روییش😢

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

باید با دستمال تمیز میکردی.  بذار حسابی خشک بشه تو آفتاب بذار وگرنه کپک میزنه

😢ممنون

من مرواریدی درست میکنم کل پوساشو میگیرم میشورم  بعد با نمک و سرکه  چند جوش میزنم داغ میریزم تو شیشه طوری که سرریز کنه رو درش نایلون میزارم با خیسی دور شیشه نایلون رو  میچسبونمش به شیشه و در فلزی میزارم   عاشق سیرترشی مرواریدی هستم اما از سیر ترشی پوست دار متنفرم حتی دلم نمیاد نگاش کنم چطور دلتون میاد نشورین بعدم چرا باید سر سفره بشینین سیر پوست بکنید 

من مرواریدی درست میکنم کل پوساشو میگیرم میشورم  بعد با نمک و سرکه  چند جوش میزنم داغ میریز ...

عزیزم با پوست نمیاریم سر سفره ، اندازه خوردنمون قبلش پوست میگیریم بعد میاریم

اتفاقا امروز ناهار آبگوشت داشتم با سیر ترشی 

عزیزم با پوست نمیاریم سر سفره ، اندازه خوردنمون قبلش پوست میگیریم بعد میاریم اتفاقا امروز ناهار ...

همونطورم نشسته میریزین تو سرکه خیلی بده  بعدم چه کاریه ی روز آدم میشینه پاک میکنه میشوره میریزه تو شیشه اینطور کمترم جامیگیره ۳ شیشه با پوست میشه ی شیشه 

من مرواریدی درست میکنم کل پوساشو میگیرم میشورم  بعد با نمک و سرکه  چند جوش میزنم داغ میریز ...

یعنی شما برگ های کلم سفید و بنفش هم همه رو جدا جدا میکنید؟

پیازم لایه لایه در میاری خورد میکنی؟

سیر چند لایه پوست داره دو سه تای اولی که بره آماده هست. ته‌اش هم که با چاقو گرفته میشه پاک پاک

تو سرکه  هم هست. و کسی آبش رو نمیخوره.

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری