✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش من به یکی ۳ میل قرض بودم بعدش از کارت بابام ۳ میل برداشت کردم اونم فهمید ولی ندونست که منم
بعد اون مادرو خواهرم دیگه اعتماد قبلی رو بهم ندارن یه فامیل داریم وکیله اون حلش داره میکنه ولی خانوادم دارن باهام بدرفتاری میکنن جوری که قلبم درد میگیره فشارم میره رو ۱۵
راستش من به یکی ۳ میل قرض بودم بعدش از کارت بابام ۳ میل برداشت کردم اونم فهمید ولی ندونست که منم بع ...
ای کاش اینو با تدبیر جلو میبردی. به پدر میگفتی خودش قطعا با روی باز میداد. با اینحال الان خودتو اذیت نکن درست میشه. یه مدت بگذره همه چیز به قبل برمیگرده.
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
باز هم میشه گفت از این اتفاق درس گرفتم که بعد این با فکر کردن کارم رو جلو ببرم نه با بی عقلی و بی فک ...
سلامت باشید. برو قشنگ بشین غذا بخور اینقدر فکر هم نکن. زمان همه چیزو درست میکنه. البته حالت مساعد بود یه معذرت خواهی از پدرت جلوی خواهر و مادر بکن