2777
2789

سلام

من کلا یه زمانی به آهنگ و موسیقی خیلی علاقه داشتم کلا سرگرمیم بودن اینا بعد دقت که کردم دیدم اگه قبل آهنگ گوش دادن حالم بد بوده بعدش خیلی بدتر و غمگین تر شدم اگه خوشحال بودم و آهنگ‌ گوش دادم بعدش یه حس غم خاصی دارم

حتی موقع انجام کارها آهنگ بی کلام می گذارم تا سرگرم بشم اما بیشتر تمرکزم به هم می ریزه

دیگه کلا آهنگ رو گذاشتم کنار حتی صدای موسیقی تلوزیون هم میره رو مخم و سریع قطعش می کنم این آهنگه هر صدایی می تونه باشه چه شاد چه غمگین

من عجیبم یا شما هم همین جوری هستین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من اینجوری نیستم

یعنی با اهنگ بزن بکوب و رقص ندارین؟ اینا که خودش شادی میاره

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

سلام

من خیلی گوش میدادم

یه بار یه مستندی دیدم ساخت یکی از کشورای اروپایی بود یادم نیست کدوم

اثرات موسیقی هیجانی رو روی مغز بررسی کرده بود

که ثابت کرد بر خلاف اونچه کا فکر میکنیم موسیقی شاد شاد میکنه، اتفاقا برعکسه و به دلیل بالا بردن ناگهانی و بعد پایین اوردن ناگهانی فلان هورمونها، فرد دچار افسردگی میشه

دیگه خدا کمک کرد کمش کردم و الان هر موسیقی گوش نمیدم

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

من آهنگ رو اگه با هدفون و ایرپاد گوش بدم میتونم طولانی گوش بدم و خسته نشم ولی اگه قرار باشه صداش از تلوزیون یا اسپیکر پخش بشه کلافه ام میکنه زود خفه اش میکنم 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
منم اینحوریم ولی مداحی گوش بگیرم عصبی نمیشم جدی میگم جدیدا رو این مداحی قفلی کردم /به سمت دریا تو ...

موافقم❤️

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️