2777
2789

من می‌خوام ایمپلنت جلو انجام بدم ولی خیلی میترسم کسی انجام داده درد داره میشه تحمل کرد ؟؟

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع درست کردن بی حسی میزنه هیچی نمیفهمی و برای بعدش قرص چرک خشک کن و مسکن مینویسه

من چون قرص نمیخورم به دکتر گفتم گفت اگه میتونی نخور

منم اصلا دارو نگرفتم ولی خیلی درد داشت اگه بخوری درد نداری نترس چیزی نیست

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
موقع درست کردن بی حسی میزنه هیچی نمیفهمی و برای بعدش قرص چرک خشک کن و مسکن مینویسه من چون قرص ...

مرسی ممنون باتوجه به نظرات شما  کاربران تصمیم گرفتم انجام بدم 

منم دو تا دارم فک بالا اما هر دردی داشته باشه تحمل میکنم چون نبود دندون اثر بدی رو اعتماد بنفس آدم م ...

آره والا منم ۶ساله از متحرک استفاده میکنم حتی خانواده شوهرم یا فامیلای خودم متوجه نشدن اصلا مشخص نیست ولی گاهی موقع غذا خوردن یا حرف زدن از جاش در میاد

من ی دونه آسیایی انجام دادم جراحیش ی خرده درد داشت بعد از بین رفتن اثر بی حسی ولی قابل تحمل بود و ار ...

فقط رنگ دندونای طبیعی با ایمپلنت یکیه یعنی مشخص نمیشه رنگشون یکی نیست