2777
2789

من خیلی وقتا واسه اینکه شکم نزنم برنج نخوردم یکسره ورزش کردم بعد یکی که ایس پکو نو خامه ایو باهم میخوره بهم میگه تو هیکلت ارثیه من ابم میخورم چاق میشم اخهوقتی کالری نباشه بدن چیو چربی کنه مگه اب کالری داره من کاری به کسی ندارم هرکی دسته خودشه زندگی خودشه ولی زحمت مارو هیچ فرض نکنین لطفا 

نه خدایی من ژنتیکی اندامم خوبه کمرمم باریکه  (سایت آقا داره نمیخوام وارد جزئیات بشم )با اینکه اندازه گاو میخورم اندام خوب ارثی هم داریم 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

😂😂واقعاسطح دغدغه ی نی نی سایتی هامنوکشته

اخه چرابایدمهم باشه اینابراتون

اخه به کسی چه یکی رژیم میگیره

به کسی چه یکی چاقه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂واقعاسطح دغدغه ی نی نی سایتی هامنوکشته اخه چرابایدمهم باشه اینابراتون اخه به کسی چه یکی رژیم م ...

گلم من برام مهم نیست ولی اینکه مبگن تو هیکلت ارثیه رو مخمه درصورتی که من تلاش کردم بهش رسیدم 

نه یه سریا هیچ زحمتی نمیکشن ولی اندامشون خوبه بعضیام خودم دیدم کم خوراکن ولی چاق میشن توده های بدنی فرق داره آب هم برای کسایی که بلغمی هستن باعث حجم دار شدن بدن میشه 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
گلم من برام مهم نیست ولی اینکه مبگن تو هیکلت ارثیه رو مخمه درصورتی که من تلاش کردم بهش رسیدم 

اخه چرابایدمهم باشه نظردیگران اینومیگم عزیزم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
مهم که نیست همینجوری گفتم اونا از حسادتشونه

اره صددرصدادمای حسوددنبال اینن فقط یه حرفی واس زدن دربیارن