2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو نفر از آشناهای ما انجام دادن راضین .طبیعی عمل کرده مشکل تنفسی هم ندارن .شنیدم کار محمودی خوبه&nbs ...

ممنون اون دونفر پیش عزیزی عمل کردن؟

وای محمودی که کارش خراب شده قبلا خوب بود

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
ممنون اون دونفر پیش عزیزی عمل کردن؟ وای محمودی که کارش خراب شده قبلا خوب بود

آره خوبن .ولی عروسکی و سربالا و اینا نیست .منم اتفاقا قصد دارم عمل کنم .شما تحقیق کردید کدوم دکتر خوبه ؟

آره خوبن .ولی عروسکی و سربالا و اینا نیست .منم اتفاقا قصد دارم عمل کنم .شما تحقیق کردید کدوم دکتر خو ...

من هرچی تحقیق کردم بهزاد عزیزی طبیعی وهرچی به صورتت بیاد عمل میکنه و فصیحی هم خوبه فقط شکلشون به دلم نیس و نسبت به عزیزی گرون تره

من هرچی تحقیق کردم بهزاد عزیزی طبیعی وهرچی به صورتت بیاد عمل میکنه و فصیحی هم خوبه فقط شکلشون به دلم ...

از این آشنای ما ۳۵ گرفته بود قبل عید .فصیحی من پیام دادم گف ۳۵ .هزینه شون مث هم .ولی کار فصیحی رو ندیدم از نزدیک .اما عزیزی طبیعی عمل میکنه

از این آشنای ما ۳۵ گرفته بود قبل عید .فصیحی من پیام دادم گف ۳۵ .هزینه شون مث هم .ولی کار فصیحی رو ند ...

عه پس من اشتباه کردم خخ از بس زنگ زدم مطب این دکترها فکرکردم فصیحی بوده.

فصیحی پیج اینستا داره برو کاراش رو ببین

از این آشنای ما ۳۵ گرفته بود قبل عید .فصیحی من پیام دادم گف ۳۵ .هزینه شون مث هم .ولی کار فصیحی رو ند ...

اسفند اشنای ما پیش بهزار عزیزی عمل کرد ۳۰ بوده بعد با همه هزینه ها شده بود ۳۵ حالا تاببینیم الان گرونتر شده تازه من مرداد مول میاد دستم 😥

اسفند اشنای ما پیش بهزار عزیزی عمل کرد ۳۰ بوده بعد با همه هزینه ها شده بود ۳۵ حالا تاببینیم الان گرو ...

عزیزم انشالا هرچی خیر و صلاحته پیش بیاد .یه دماغ خوشگل هم نصیبت بشه 😊