2777
2789
عنوان

برای ازدواجِ باید چیکار کرد؟!

346 بازدید | 41 پست

برای ازدواج خوب و ازدواج با فردی که می خوایم تمام ویژگی ها مون رو داشته باشه چله یا ذکری می شناسید که جواب بده؟!

می خوام یک فرد خوب سر راهم قرار بگیره که ویژگی هایی که می خوام رو داشته باشه.پیشنهادی دارید یا چله ای می شناسید که انجام بدم و جواب بده؟!

سلام با اجازه استاتر(اگه راضی نیستین استاتر پیامم رو پاک کنم)

بچه ها من گروه چاق شدن تشکیل دادم در روبیکا ولی لینک تو نی نی سایت مجاز نیست بزاریم کسی مایله اعلام کنه ایدی بدم بهش عضوش کنم تو گروه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن منم لایک کنید لطفاً 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

پول و قیافه....اگه خوشگل باشی ن چله ، راه کار میخاد....اگه مث همون معمولی باید پول داشته باشی، مثلا کار، ماشین، اگه معلم ، پرستار یا ماما باشی که بهتر...‌

( با چله اینا دیگه کارساز نیس)

اسی عزیز این چیزا باید در تقدیر نوشته شده باشه. 

توی زندگی پس از زندگی مثلا به طرف گفته بودن در اینده با فلانی ازدواج میکنی و دو بچه پسر و دختر هم خواهی داشت 

این ینی ازدواج و اینکه با کی باشه توی تقدیر نوشته شده. 

کی و کجاشم همینطور.