2777
2789
عنوان

برای ازدواجِ باید چیکار کرد؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 41 پست

خودت خوب باش وارد رابطه ای نشو 

بعد خصوصیات همسری که میخوای داشته باشی دقیق دقیق دقیق و با جزییات روی یه برگه آچار بنویس و سعی کن خودت هم اون ویژگی ها رو داشته باشی و شبیه اون فرد بشی مثلا اگه میخوای همسرت صبور باشه خودت هم باید سعی کنی صبور باشی یا اگع میخوای تحصیلات خوبی داشته باشه خودت هم باید ادامه تحصیل بدی و به فکر درس باشی و‌......

بعدش حتما نماز هات به موقع بخون و خیلی دعا کن و از خدا بخواه که همسری بسیار شایسته تر از خودت نسبیت کنه و توفیق این رو بهت بده که بتونی شایسته اش بشی

به خدا توکل کن و در پایان اگه دوست داشتی نذری انجام بده یا چله ی یه سوره ای به نیت ازدواج بردار 

زیاد روی خواسته ات تمرکز و پافشاری نکن و بسپارش به خدا انشالله که خیره

نماز حضرت امام جواد برا ازدواج شنیدم خوبه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخشی اش رو بله ولی دارم سعی می کنم ویژگی های ایده آل رو تو خودم تقویت کنم که ویژگی هارو داشته باشم.

کاربر آقام   کمتر زوجی پیدا می شه همه ی ویژگی هاشون مثل هم باشه . اگر دوست داشتید معیارهاتون را بفرمایید ببینم چه چیزهای هستند

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
سلام مشکلی نیست.

اول کمال گرایی رو بذار کنار چون یک مشکل هست و باید درمان بشه.

شبیه وسواس فکری هست.

دوم باید خودتون واسش تلاش کنید

یعنی مثل خیلی دخترا که میدونم باید بسپرسید به واسطه ها تا شما رو معرفی کنن

یا اپ ادم و حوا ثبت نام کنید تا معرفی بشید

سوم چیزی رو به خواستگار بگید که دوست داره

پسرا دنبال دختر بساز و مهربون و با ادب و شوهر دوست هستن و .... 

پسرا از دخترای قلدر و غد و غرغرو و حسود خوششون نمیاد

چهارم تحقیق درست که خطر قرمزها رو نداشته باشه، اعتیاد و قلیون و سیگار و شراب و....

حتما اهل نماز و روزه باشه اگه مذهبی هستید

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
پول و قیافه....اگه خوشگل باشی ن چله ، راه کار میخاد....اگه مث همون معمولی باید پول داشته باشی، مثلا ...

معیار هایی که برای طرف مقابل ام مد نظرمه قیافه یا پول زیاد نیست.نمیگم قیافه و.... خودم عالی هست افتضاح و داغون هم نیست. پرستار و ایناهم نیستم.

ممنون از نظرتون‌.

بخشی اش رو بله ولی دارم سعی می کنم ویژگی های ایده آل رو تو خودم تقویت کنم که ویژگی هارو داشته باشم.

واسه جذب پسرا

اول باید اندام خوبی داشته باشی چون روان مردا ، از دختر چاق فراری هستن. چون طبق فرگشت تکامل دختری که تناسب اندام نداره یعنی سلامت باروری نداره

و علم تجربی هم اینو ثابت گرده که هر چه قدر دختر وزنش بالا بره، تنبلی تخمدان و عدم باروری و دیابت و اینها بیشتر میشه.

پس طبق فرگشت تکاملی و علم تجربی امروز باید روش کار کنی

دوم رفتار و بیان زنانه شدن

با ناز صحبت کردن

با حیا برخورد کردن

اکت زنانه داشتن

و کلی آموزش زنانگی که واسه متعهد کردن مردا لازم هست

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
خودت خوب باش وارد رابطه ای نشو  بعد خصوصیات همسری که میخوای داشته باشی دقیق دقیق دقیق و با جزی ...

سپاس فراوان بابت توضیح جامع تون.ممنون از نظرتون.

درمورد اینکه چله یا سوره ای به نیت ازدواج برداریم هم ممنون میشم توضیح بدید که مثلا چه کار هایی رو باید انجام داد و به چه صورت هست

کاربر آقام   کمتر زوجی پیدا می شه همه ی ویژگی هاشون مثل هم باشه . اگر دوست داشتید معیارهات ...

درسته.ممنون از پاسخ تون.

می خوام‌مذهبی باشن.اخلاقیات و رفتار خوب مهم تره برام تا پول و چهره

سپاس فراوان بابت توضیح جامع تون.ممنون از نظرتون. درمورد اینکه چله یا سوره ای به نیت ازدواج برداریم ...

اتفاقا یکی از عزیزان یه تاپیک زده بود در این رابطه که چله بردارن ولی کلا بخوام توضیح بدم چله رو باید از ته قلبت باور داشته باشی و خودت رو وابسته به اون چله ندونی یعنی بگی من مطمئنم با این چله بهترین ها اتفاق میفته برام ولی اگه هم نشد و کسی نیومد فوراا، حتما حکمتی داشته و خیره و منتظر این نباشی که آره سریع باید جواب بده و.....‌

چله رو معمولا سوره طهه برمیدارن یا بعضیا زیارت عاشورا یا چیزای دیگه ، بعضیا هم نماز حضرت فاطمه به نیت ازدواج یا حضرت جواد میخونن 

اگه مایل هستی بیشتر بدونی به نظرم از سایت های مختلف یا همین نی نی سایت یه سرچ بزن ..... یا داخل مفاتیح..... معمولا چیزای که داخل مفاتیح میگه اکثرا جواب میگیرن ازش و.....

اول کمال گرایی رو بذار کنار چون یک مشکل هست و باید درمان بشه. شبیه وسواس فکری هست. دوم باید خود ...

درسته ممنون از توضیح و پاسخ تون.

خودم دارم سعی می کنم ویژگی های ایده آل رو تو خودم تقویت کنم. برای واسطه نمی دونم باید به کی بسپارم و چجوری بهش بگم که کسی رو بهم معرفی کنن چون می خوام فرد مقابل ام مذهبی باشه و توی دوستام چنین افرادی نیست اونقدر. از اعتیاد و قلیون و اینها متنفرم و خودمم سمت شون نمی رم.  می خوام طرف مقابل ام مذهبی باشه