2777
2789

موتور کولر فعلاً خاموشه.

الان اینا دارن لونه می‌سازن، بعداً موتور روشن بشه مشکلی پیش میاد واسشون؟ خطرناکه واسشون؟

میگم اگه خطرناکه الان جلوشونو بگیرم قبل این که لونه‌شون کامل بشه.

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

با صدا فک کنم میترسن بال بال میزنن ولی کولر اصلا جای مناسبی نیست ممکنه خدای نکرده بخاطر این پر های خشکی ک میزارن برای لونه اتیش سوزی بشه

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم برا قمری هم برا موتور خطرناکه

مطمئنید ؟

خیلی دوست دارم پرنده

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

دیگه ما جنوبیا تخصصمونه

اوکی مرسی 

پس برم جلوشونو بگیرم