تزریق پلاسمای خون شخص به ریشه های مو. من از اطرافیان شنیدم که خواهر شوهرم انجام داده. خیلییییی موهاش خوب شده. من فک میکردم کاشته. از خودش میپرسی میگه موها خودمن یا تو شینیون برام مو میزاره. وسط سرش کچل بود.
اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
من از پزشكم سوال كردم گفت قطعا ممكنه جواب نده از ١٠٠درصد احتمال داره ٢٠درصد انجام شه و ممكنه تو يكي انجام بشه و تو يكي نه ،هزينه شم از ٨٠٠هزار تا ٢ميليون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
PRP روش خوبیه اما در بعضی از افراد شاید درست جواب نده و اینو دکترتون باید باهاتون چک کنه من خودم مراجعه کردم ولی مزوتراپی رو به من پیشنهاد کردن که الان هم راضیم دکتر پیروزهاشمی تو این موارد مشاوره خوبی میتونن بهتون بدن پیشنهاد میکنم اگر دوست دارید با ایشون یه مشورت بکنید.