2777
2789

واقعا خسته شدم اصلا خاله هام یا مامان بزرگم فکر ندارن ،

من مامانم از صبح تا شب سرکاره خیلی خستس خیلی همیشه دورهمی هاشونو میان خونه ما میگیرن بریز ب پاشاشون میان اینجا همیشه ها ،من واقعا اینجور نیستم بگم مهمان نواز نیستم ولی هرروز میان انتظار ی غذا مفصل دارن منم واقعا الان امتحانام شروع شده نهایی م نمیتونم هر روز براشون غذا درست کنم درسام سختن بچه هاشونم فضول بعدش از مامانم و من انتظار دارن ،خب یکی بگه مامانم نیست میآید پیش کیی ،اینم بگم تموم قرارشون و اینجا خونه ما میزارن واقعا کلافه شدم ،

ولی وقتی بچه خودشون امتحان داره میگن نیاید اینجا اما مامان من خیلی خجالتیه و میترسه یکی ناراحت شه 

ی راهنمایی بهم بگید ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر پررو. جواب تلفنشونو ندین.یا خواستن بیان بگین خونه نیستیم. کاری نداره که. فقط باید تعارف رو بزاری کنار

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

میگن شاغله . بریم بخوریم ریخت و پاش کنیم و...

دقیقا بخدا کلافه شدیم اصلا فکر ندارن 

مامان بزرگم فقط میاد خونه ما بعد همه رو دعوت می‌کنه نمیره ی بار خونه اونا حداقل ما رو دعوت کنن 

بخدا فک کنم سالی ی بار هم دعوت مون‌نکنن

در باز نکن تلفنم جواب نده اگه به مامانت زنگ زدن باهاش هماهنگ کن که بهشون بگه امتحانات سختن تلفن خاموش کردن و آیفون از برق کشیدی کسی مزاحمت نشه به همین راحی اصلا بزار ناراحت بشن

چقدر پررو. جواب تلفنشونو ندین.یا خواستن بیان بگین خونه نیستیم. کاری نداره که. فقط باید تعارف رو بزار ...

تازه از ی شهر دیگ داشتن میومدن(خودشون خونه دارن اینجا ) مامانم گفت جواب شونو نده ی ساعت دیگ باید برم سرکار نمیتونم غذا درست کنم انقد زنگ زدن ی سر جواب ندادیم اومدن تا در اتاق ینی

دقیقا بخدا کلافه شدیم اصلا فکر ندارن  مامان بزرگم فقط میاد خونه ما بعد همه رو دعوت می‌کنه نمیر ...

چون اونا پولی ندارن بخوان خرج کنن . اما مامان تو پولشو داره .

میگن شاغله  و بریم خرجش کنیم . سو استعپفاده گرو فرصت طلبن . 

برو کتابخونه درس بخون . رو نده بهشون 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چون اونا پولی ندارن بخوان خرج کنن . اما مامان تو پولشو داره . میگن شاغله  و بریم خرجش کنیم . س ...

مامانمم گفت میبرمت کتاب خونه ی مشت رو موخن 

هرچی با مامانم بحث میکنم انگار ن انگار خیلی خجالتی تر از این حرفاس 

تازه از ی شهر دیگ داشتن میومدن(خودشون خونه دارن اینجا ) مامانم گفت جواب شونو نده ی ساعت دیگ باید برم ...

وای چهههه رویی دارن. احتمالا اینا فکر میکنن شما هم دوس دارین که بیان اونجا 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿