2777
2789

مجردی کسی منو دوست داشت واقهیت من دوسش نداشتم ولی از بس از کوچیکی خیلی کوچیک بودم شاید ۵ ۶ سال بهم میگفت من تصمیمم رو گرفتم و اینا و دوست دارم باهات ازدواج میکنم منم بهش وابسته بودم

وقتی بزدگ شدیم بخاطر شرایط بد خانوادگیم خانوادش نداشتن حرفش و بزنه خودشم دیگه تحت تاثیر اونا از من بدش اومد و یک دفعه برگشت و مسخره ام میکرد با نگاهش به خودم و خانوادم تحقیرم میکرد خلاصه اینجوری 

من اصلا تو فکرش نیستم ولی بعضی شبا خوابش و میبینم و میبینم باهاش ازدواج کردم و خیلی منو دوست داره و زندگیم خیلی خوبه

دیشبم خوتبش و دیدم امروزم خراب شد دیگه با ناراحتی باید بگذرونم امروزمو

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

هر کی خدا دوسش داره خانواده خوب بهش میده 

منطورم پول و ثروت نیست

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی فعلیت طبق میلت نیست والی دیگه عین خیالتم نبود 

من همون موقع هم برام زیاد مهم نبود اصلا خودشم برام مهم نیست من که دوسش نداشتم فقط بهش عادت کرده بودم

ولی روزمو خراب میکنه این خوابا 

همش از خدا ناله میکنم که تو که میدونی چرا بیشتر عذابم میدی که با خواب دیدنش زندگی جهنمیمو سخت تر میکنی