2777
2789
عنوان

شربت ایبوپروفن برای کودک یکساله

985 بازدید | 16 پست

پسرم یک سالشه وزنش ۱۰ کیلو تبش با استامینوفن پایین نمیاد

دکتر گفت میشه لابلای استامینوفن بهش پروفن بدی

ولی سی سی شو یادم نیست که گفت چقدر بدم

شما ها تجربه داشتین کمکم کنید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوبرابر وزنش بده ۲۰ قطره میشه تقریبا یه قطره چکون پر

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  
عزیزم دوبرابر وزنش بده ۲۰ قطره میشه تقریبا یه قطره چکون پر

اون برای قطره هست فکر کنم

شربت رو با سی سی میسنجن معمولا

بازم نمیدونم وقتی بچه مریض میشه آدم پکر میشه

این واسه استامینوفنه.پروفن اینجوری نیس

بابا هردوش تقریبا یه جوره نکنه زیاد بده خطرناک باشه

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  
اون برای قطره هست فکر کنم شربت رو با سی سی میسنجن معمولا بازم نمیدونم وقتی بچه مریض میشه آدم پک ...

من بچم تب داشت دکتر گفت ۱۳قطره استامینوفن بده دادم ولی فایده نداشت خودم ۱۳ قطره ایپوبرفن دادم تبش پایین اومد .حالا هرجور خودت میدونی تو نت سرچ بزنی نوشته فک کنم