2777
2789

سلام من زیاد پیراشکی گوشت درست کردم با خمیر جادویی . فردا قراره برای دوستم مهمون بیاد میخوام برم کمکش براش درست کنم اما تا حالا مواد رو تو خمیر  میپیچیدم همون موقع تو تنور میزاشتم میپخت.

سوال: پیراشکی آماده شده رو قبل از پخت  میتونم نایلون بکشم روش چند ساعت بعد خودشون بزارن فر بپزه که تازه باشه موقع سرو؟


بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من امتحان کردم شده ، حتی خامشو تو فریزر گذاشتم موقع پخت گذاشتم فر بازم خوب بوده 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
نه بخچال قراره بزاره نه فریزر چون تعدادشون زیاده و روی هم خراب میشه شکلش. بیرون بزاره تا زمان پخت چن ...

نه گلم چیزیش نمیشه 

فقط تو هوای آزاد خمیر رویه میبنده روش حتما باید یچیز بندازین یا پارچه آشپزخونه تمیز یا سلفون 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

اگه‌

asraam | 16 ساعت پیش
داغ ترین های تاپیک های امروز