2777
2789
عنوان

بیاید یه ایده بدید بهم.ممنون😘😍

323 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من دارم میرم مشهدبیست وچهارم.شوهرم نمیاد به احتمال زیاد.یه ایده بدید که این هفت روز که نیستم بتونم با کارهایی خوشحالش کنم واجازه اینکه فکرای دیگه کنه توتنهایی نداشته باشه.مثلا روآیینه چیزی نوشتن و...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ميتوني تو جيب يكي از شلواراش يا كتش ك باهاش سر كار ميره ي جمله قشنگ رو ي كاغذ تزيين شده بنويسي

يا ي هديه كوچولو واسش بخري بزاري تو كشو لباسش و ي جمله محبت اميز خطاب بهش روش بنويسي

در طول سفر همش بهش پيام بده يا زنگ بزن جوياي حالش باش

يا با تماس تصويري باهاش حرف بزن بگو سفر بدون تو زياد دلچسب نبود سري بعد حتما بايد باهم بريم

خداجونم ممنونم واسه همه چي❤️❤️❤️
خب ميتوني تو جيب يكي از شلواراش يا كتش ك باهاش سر كار ميره ي جمله قشنگ رو ي كاغذ تزيين شده بنويسي ي ...

مرسی عزیزم.اون هدیه کوچیک میتونه چی باشه؟؟؟میشه کمک کنی؟

یه هفته داری میری سفر ولش کن بزار اونم یه نفسی بکشه استراحت کنه خودتم برو حال کن 😂😂😂😂😂

یکی بود💖 هنوزم هست💖یکی رو دوست داشتم💖هنوز هم دارم💖اهای یکی💖خیلی تکی💖
یه هفته داری میری سفر ولش کن بزار اونم یه نفسی بکشه استراحت کنه خودتم برو حال کن 😂😂😂😂😂

عجبا😆😆😆😆میخوام مثلا کاری کنم که همش توفکرمن باشه به کارهای خطایی فکرنکنه.خخخخ😂

اخه من میدونم برم دلم فکره داره چیکارمیکنه نکنه بازخیانت کنه واینا اه

اولا واسه من دعا کن میری مشهد

دوما مردی که بخواد خیانت کنه جلو چشاتم باشه کارشو میکنه

پس خودتو درگیر این فکرا نکن برو عشق کن مشهد

یکی بود💖 هنوزم هست💖یکی رو دوست داشتم💖هنوز هم دارم💖اهای یکی💖خیلی تکی💖