2777
2789
عنوان

بنظرتون برا زندگی بیام هرمزگان پشیمون نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 22 پست

با وجود دمای ۴۲ درجه توی برج ۲ تصمیم با خودته عزیزم 

قطعا با وجود کولر زندگی راحت تر و بهتره کنار همسرت 

جنوب به گرماشه دیگه اگه گرم نبود شمال بود😁

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم زیر پتو ام و بخاری ام روشنه اینقد سرده

بخاری 🥲من تهرانم در حد بخاری نیس ولی شبا پنجره باز باشه باید پتو بکشیم 

چهار روز پیش که شوفاژ روشن کردیم.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

واااای من اگه یکم گرمم بشه دیگه کنترلی رو رفتارم ندارم بشدت عصبی میشم.

خخخ اگه عادت نداشته باشی نمیتونی تحمل کنی البته تو خونه کولر گازی هست مشکلی نیست ولی بیرونش 😰

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

ببین عزیزم کلا جنوب مخصوصا بندر عباس و بوشهر و البته ما که خوزستانیم علاوه بر گرمای شدید شرجی هم داریم که معمولا استان های دیگه کمتر تجربه اش کردن و این شرجی و دم بودن هوا ممکنه اذیتتون کنه اینجوری توصیفش کنم هوا خیلی گرمه و بیرون که میری اینقدر هوا از بخار آب اشباع هستش که با لباس خیس برمیگردی خونه انگار یا اینجوری بگم هوای داخل زودپز مثلا یا برنج رو که گذاشتی دم بکشه فک کن داخل قابلمه ای 😃

فاروس:فانوس دریایی😊
من چهارمحالم و هوا شبا خیلی سرد میشه

عروس ماهم ازچهارمحاله اومده خوزستان زندگی می کنه روزهازیرکولر،شبها برای خرید و....میان بیرون ماشینشون کولر داره

برای شمابندررفتن ممکنه سخت باشه آخه اونجا کسی روندارین که باهاش رفت وآمدکنین،ولی عروسه ماداداشش هست وما هم هستیم

از طرفی دوست ندارم برم از طرفی هم میگم برم هم خودم وابستگیم ب خانوادم کمتر بشه هم همسرم وابستگی و حس ...

بری بهتره 

وابستگی ب خانواده خیلی بده

مانع پیشرفت آدم میشه

خدایا شکرت