2777
2789
عنوان

با یک تومن واسه بچه داداشم چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 31 پست
حتما لازم نیست پول بدهید می تونید از وسایلی که قبلا خریدید و نو هست و به کار فرزندتان نمیاد به عنوان ...

اینکه از. صدتا فوش بدتره. بهتر بود بگی حتما ک لازم نیست چیزی بدی، هیچی ندادن بهتر از وسایل دست دو دادنه

میتونی پارسیان بخری

اگه فکر میکنی مبلغش از جانب شمایی که عمه ای کم نیست و زشت نیست میتونی کارت هدیه بدی

اگرم میخوای میتونی سه چرخه، لباس و اسباب بازی، یا اگه دختره فکر میکنم یه جفت گوشواره سبک بشه خرید بااین پول نمیدونم

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این پلاکای سبک که دعا داره بگیر

اون موقع که طلا ارزون بود 

پارسال همین موقع ها من میخواستم پلاک وان یکاد بگیرم زیر 4 میلیون چیزی پیدا نکردم...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خودت دوس داری وسایلی ک استفاده کردن و بهت کادو بدن ؟ 

من برا بچم یه خرس بزرگ گرفتم

زد و بچه من پسر شد و اصلاً این خرسو باز نکردیم همونطور پلاستیک پیچ تو کمده که خاک نگیره

گذاشتم برای نوه بعدی خونواده که اگه دختر شد... 

واقعاً فکر نمیکردم ایرادی داشته باشه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اینکه از. صدتا فوش بدتره. بهتر بود بگی حتما ک لازم نیست چیزی بدی، هیچی ندادن بهتر از وسایل دست دو دا ...

منظورم وسایل دست دو نیست وسایلی که خریداری شده یا هدیه گرفته اید و هیچ وقت بکارتان نیامده و مناسب رفع نیاز شخص مقابل تان می بینید 

منظورم وسایل دست دو نیست وسایلی که خریداری شده یا هدیه گرفته اید و هیچ وقت بکارتان نیامده و مناسب رف ...

اصن امکان نداره من وسیله ای گرفته باشم ک مطلقا استفاده نکرده باشم!!!! اگه اصلن استفاده نکردم چرا گرفتم اصن؟ یبار دیگه استفاده شده

اصن امکان نداره من وسیله ای گرفته باشم ک مطلقا استفاده نکرده باشم!!!! اگه اصلن استفاده نکردم چرا گرف ...

با این حساب شما به معنای واقعی ثرومند هستید چون اطراف خودتان وسائل بلا استفاده جمع نکرده اید