2777
2789
عنوان

سمی ب نام خانواده ی شوهر

326 بازدید | 14 پست

من آروم و کم حرف هستم

سریع خودمونی و صمیمی نمیشم 

رفته بودیم مهمونی عمه ی شوهرم پشت سرم و حرف و حدیث که داره بی احترامی می‌کنه صمیمیت نشون نمی ده!!!!!!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازم از این حرف و حدیثا..خب شما هم یکم صمیمی بشو دیگه ...گفتن درون‌گرا نه تا حدی که برات حرف دربیارن

چی بگم خب سلام و احوال پرسی تشکر خنده و لبخند 

خب نمی تونم دهن پارگی کنم که...

حالا اگه باهاشون بگی بخندی،میگن جلفه،چای نخورده پسرخاله شده،سر زبون داره ،  اصلا برات مهم نباشن،چون هرطور ک باشی یه حرفی درمیارن

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
چی بگم خب سلام و احوال پرسی تشکر خنده و لبخند  خب نمی تونم دهن پارگی کنم که...

دهن پارگی کنی که باز بهت میگن بی تربیتی ....ببین باید بدونی اصول ارتباط گرفتن صحیح رو ...خب هر آدمی وارد هر جایی میشه سلام و احوالپرسی رو داره کاملا طبیعیه که غیر این باشه نشانه مشکلات روانی و شخصیتیه اما نکته مهمش بعد از سلام و احوالپرسی شروع میشه که شما باید بدونی چطور در یک جمع بتونی ارتباط بگیری که هم نشانه ادب باشه و هم بیانگر شخصیت موجه و مهربان شما 

دهن پارگی کنی که باز بهت میگن بی تربیتی ....ببین باید بدونی اصول ارتباط گرفتن صحیح رو ...خب هر آدمی ...

من تازه وارد این خانواده شدم

بعد از مراسم عروسی برجای شاد بودن دائم خرده گرفتن و حرف درآوردن

تو عروسی خودم منو از جلو دوربین هل دادن اون ور تا خودشون خانوادگی عکس بندازم

با تمام اینا فراموش کردم اما اونا دست برنداشتن

پس با این اوصاف زیاد باهاشون ارتباط نگیر و حرف و حدیث اونا هم برات پشیزی اهمیت نداشته باشه 

تو دلم مونده همه با عروس و دوماد عکس نیندازند اینا منو بیرون کردن من وسط تالار 

بازم کینه نکردم 

اما با این کارا هی زخمم تازه میشه