2777
2789

دوستا بهش گفتم حالم خوب نیست میشه ماساژم بدی؟ماساژم نداد؟ خودم توضیح میدم براش توی این دوران چطوری باشه چطور باهام رفتار کنه ولی حتی یدرکمم نمیکنه یا گفتم غذا درست کردم حال ظرف شستن ندارم حتی یه تعارفم نکرد گفت خودم میشورم😓، دلم خیلی درد میکرد گفتم میشه یه لیوان اب بیاری برام گفت خودت بلند شو اب بخور  گفتم ولی من میدیدم همه میگفتن شوهرامون خیلی کمکمون میدن توی این دوران چایی نبات درست میکنن ، غذا درست میکنن بهم گفت خوب طلاق بگیر برو با شوهر همونا ازدواج کن منم عصبی شدم همینطور اشکام میمومد واقعا قلبم درد گرفت همه وسایلی که نزدیک دستم بود پرت کردم بهش 😢میگه هیچیت نیست نمیمیری بعد همش سرش تو گوشیه خیلی ناراحتم

حقو ولش ادب فداش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم اوایل ازدواج همین بود دقیقا

بهش میگفتم میشه ظرفارو بشوری می‌گفت خودت خوب میشی میشوری

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

خب 

توام پریودت تموم شد اومد نزدیکت بگو حال ندارم خودت برو کاریش کن نترس نمیمیری اگ رابطه نباشه

غذام درست نکن 

بگو کسی از گرسنگی نمرده

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

عزیزم ازش قطع امید کن خودت کاراتو بکن بلند شدن و یه لیوان آب خوردن دردش کمتر از زخم زبونای اونه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

چرا اصلا بهش گفتی

خودت هرجور شده کاراتو بکن 

اونایی هم که گفتی خدا خروار خروار شانس ریخته رو سرشون مثل ما بدبختا نیستن

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲