2777
2789
عنوان

من لوسم؟؟؟؟یا زنم؟؟؟؟

188 بازدید | 18 پست

کسی باهام تند حرف بزنه یا رک حرف بزنه ناراحت میشم

چ همسرم باشه چه همکارم چ فامیلم. 

اما خودم همش بفکر ناراحت نشدن بقیه ام همش مواظبم چیزی نگم ک ناراحت بشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این به فکر بقیه بودن داره منو نااابود میکنه

از خودم همیشه میگذرم برا بقیه ، نه نمیگم بهشون که ناراحت نشن ولی خودم عذاب میکشم 

همه فکر اینم همههه از دستم راضی باشن ، کسی ناراحت نباشه ، کسی دمغ نباشه 

هیچکسم به فکر من نیست 

خوشبحال بعضیا میتونن رک باشن حرفشونو بزنن

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

زودرنجی لابد 

منم زودرنجم تا یکی یه چی میگه ناراحت میشم 

ولی خودم سعی میکنم مراعات کنم کسیو نرنجونم 

اگع کسیو ناراحت کنم عذاب وجدان میگیرم 

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

این به فکر بقیه بودن داره منو نااابود میکنه از خودم همیشه میگذرم برا بقیه ، نه نمیگم بهشون که ناراح ...

اره دقیقا منم همینم خیلی با خودم درگیرم درصورتی ک میگن کارمون اشتباهه و باید بفکر خودمون باشیم 

خود خوری نمیکنی وقتی ی حرفی میزنن مثلا ک چرا اینجوری گقت نباید میگفت یا ب خودت میگی شاید من حساس شدم ...

چرا دقیقا همینم ک میگی

البته خودخوریم میکنم ک چرا فلان جوابو بهش ندادم یا ب این فک میکنم شاید منظرش چیزی ک من فک میکردم نبود

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
اره دقیقا منم همینم خیلی با خودم درگیرم درصورتی ک میگن کارمون اشتباهه و باید بفکر خودمون باشیم 

عادت کردیم 

همیشه از خودم می‌گذرم خودم عذاب میکشم 

من بعضی وقتا بوده یکی سرشو گذاشته رو پام روم نشده پامو یذره جابه جا کنم که درد نکشم ، فقط فکر این بودم اون طرف راحت باشه 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

اره دقیقا خیلی زودرنج و حساسم خیلی کلافه ام از دست خودم

منم تا جایی که میتونم خودمو کنترل میکنم ولی خیلی اذیت میشم

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊