2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از زایمان

350 بازدید | 17 پست

من خیلی حالم بده وسط غذا خوردن یکهو میزنم زیر گریه 

وسط حرف زدن،آشپزی کردن فیلم دیدن یکدفعه گریم میگیره،تازه  اگه اصلا به بچم فکر هم نکنم اینجوریم,اگه بهش فکر کنم که داغونتر میشم.

بیاین تجربه هاتون رو بگین چکار کنم آروم بشم.

خودم حس میکنم اگه هرروز برم سر خاکش و اونجا یکی دوساعت بشینم و یه دل سیر گریه کنم و کسی مزاحمم نشه بعدش آروم میشم 

والا با گریه می‌خوابم با گریه هم بیدار میشم.

چشمام دیگه جایی رو نمی‌بینه 

اولا به هیچ وجه با نوزاد تنها نباش لطفا دوما روانشناس و روانپزشک حتما برید خیلی کیس دیدم که مادر طی افسردگی به نوزاد اسیب زده 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو دکتر.  یوقت کار دست خودت می دی!  

چند هفته دارو بخوری کنترلت میاد دست خودت!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

امروز خونه پدر شوهرم مهمون بودیم یکدفعه گریم گرفت هرکاری کردم نتونستم بغضم رو قورت بدم رفتم به بهانه ی آب خوردن گریه کردم،دوباره اومدم سر سفره باز گریم گرفت بلند شدم رفتم.

یا داشتم با خواهرم حرف میزدم در مورد بچم هم نبود یه دفعه گریم گرفت بی هوا،

ولی اگه کسی اسم بچمو بیاره دیگه میترکم،انگار اشکم پشت پلکم منتظره انگار همش بغض تو گلومه

حتما ویتامین دی و مولتی ویتامین مینرال استفاده کن

عوارض کمبود املاح بدن هم هست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
نوزاد ندارم

اخ متاسفم واقعا الان شما هم هورمونات قاطیه هم غم داری ولی واقعا تراپیست خوب بهت کمک میکنه 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

بچتون چند وقتش بود😟😟ناراحت شدم عزیزم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ماه نهم،ده دوازده روز قبل از به دنیا اومدنش فوت کرد💔

عزیزم امیدوارم خدا به دلتون آرامش بده.سخته واقعا

بچه گلتون هم در کنار پروردگارش در آرامشه.تو سپردیش به اون.اون هم مثل تو مهربونه و الان در آغوش خداست

💚💚