2777
2789
عنوان

نذر مشکل گشا🌱

124 بازدید | 8 پست

کسی از مشکل گشا حاجت گرفته یا مشکلش رفع شده؟

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
بیاامشب یاهم ۱۴تا نادعلی ذکر۵۱۱۰یاخالق رو بگیم

بخونیم برای هم دعا کنیم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل گشا فقط ابوالفضل نمازشو خوندم مشکلم حل شد برو تاپیک دل تو دلم نیست من 

پیدانکردم تگم میکنی

تا صبح میخوام نماز بخونمو دعا کنم

khanom_saeedm

این ایدی روبیکامه اگه دوست داشتی پیام بده از ساعت دوازده دقیق شروع کنیم به خوندن۵۱۱۰ذکر یاخالق بعدش خوندن ۱۴تا نادعلی وچهل بار سوره ضحی🦦

ندادیم عیبی نداره فقط کامنتمولایک کن ک ایدیمو عوض کنم چون عکس خودم پروفمه یهودیدی ی پسری پی داد💔🦦

شاید امشب همون معجزه ای باشه که برا حل مشکلمون دنبالشیم🥲

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
khanom_saeedm این ایدی روبیکامه اگه دوست داشتی پیام بده از ساعت دوازده دقیق شروع کنیم به خوندن۵۱۱۰ذ ...

پیام میدم بهت عزیزم