2777
2789
عنوان

با جاریم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5920 بازدید | 143 پست
میگم که عادی شده ولی اصلا درست نیست به نظرم این عادی شدنا آخر عاقبت خوبی نداره تو اطرافیان خیلی دیدم ...

اخه دورت بگردم برادرشوهره دیگه چ ربطی ب شناخت داره عزیزم واقعا بعضبا همو خواهربرادرانه دوست دارن ..،اونچیزی شما میگی عادی شده بحثش فرق داره گل من...اما برادرشوهر خدایی جزو خانوادس تقریبا من نمیگم کارجاریش کامل درست بوده اما قطعا افکار بی حیایی پشتش نبوده ...،دوراه داره یا قلبن برادرشوهرشو مث برادر دوست داره یا حساسیت جاریشو گرفته ازقصد کرده

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرت ناراضی باشه بله ضرر داره 😂 اگه راضی باشه هیچ ضرری نداره تازه سود هم داره

😂😂😂خب پس ما رفتیم بخوابیم 

تا برنامه بعدی فعلا خدانگهدار🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🌺🍃

اسی جون ایشالله مشکل شماهم حل میشه

به امیدخدا 🌱🕊

شوهر من نه تو دهنش نیس احساس مسولیتش نسبت ب همه کس زیاده شوهر من انقدر مهربونه که اگه کسی کنار جاده ...

به شوهرت بگو خوشم نمیاد انقدر رو تو گیره و همش خودشو میچسبونه به شوهرت البته بنظرم الانکه نامزدی زیاد حساسیت نشون نده حالا بری خونه خودتون بهتر میتونی جمع کنی

کار من از چه لحاظ بد بوده

بنظرم زیاده روی کردی تبریک گفتن عیب نداشت واینکه مرتب زنگ میزنه رو با خود همسرت مطرح میکردی ویکی دوباری خودت تذکر میدادی ولی کمرنگ تر .میونه برادرا خراب نشه جاری هم  حد خودشو بدونه،

من همسرم کنار برادرش مغازه داشت برادر بااینکه کوچکتر بود همسر منو میفرستاد دنبال کار اداری و بانکی زیاد گاهی دوروز مغازه ما بسته بود چندماه همینطور بود تا شنیدم پسر برادرش گریه کرده باباش چون مشتری زیاد داشته همسرم برده پارک بچه رو ....خیلی بهم برخورد .یه روز خواهرتون پیشم گله میکرد پدرم از شوهرت راضی نیست مغازه همش بسته اس گفتم والا ما خونه مون تا مغازه ۶۰کیلومتر فاصله داره بعد هم فلانی (برادر کوچیکه)زیاد فرمایش داره گاهی دو سه روز کار بانکی داره وبه شوهرمن میگه ،همینا ضرره ،منم بچه دارم تنهایی رو تحمل میکنم ومسئولیتو ولی چه فایده .....اون روزی بود ا

وروزهای که هرگز برادرش خورده دستوراتو نداد

بعد فکر کردی با مردی که نه تو دهنش نیست زندگی آسونه ؟؟؟  خیلی خودتو زدی به اون راه بیا تو مسیر ...

خیلی حالت تهاجمی گرفتی رو استارتر😂از کجا میدونی نه بلد نیست خیلی وقتا مردا بلد نیستن بنظرم بعد عروسی روابطشون بهتر میشه بهتر میتونن مشکلاتشونو باهم حل کنن چون جاری منم همینجوری بود برای من قیافه میگرفت ولی با شوهرم گرم بود دقیقا معلوم بود میخواست منو ناراحت کنه جاری استارترم همینه

بعد گفت که عکس گذاشتم که تورو امتحان کنم منم گفتم مگه من عروسکم ک بخای امتحانم کنی بهش گفتم عکس یه چ ...

بگو ی کلام گفتم عکسو حذف کن ت واس خودت حریم نداری ورمیداری عکس کسیو بی اجازه استوری میکنی من دنبال هرچیزی ام باشم ب بزرگ تر ت ام ربطی نداره ت که عددی نیستی و تماااام

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

ی سوال چرا هر کس شما رو‌ نقد کرده هی بهش میگی روشنفکر   

عاقا من اعلام می کنم 

اینجانب یک کوته فکر هستم اما 

به شوهرت توانایی نه گفتن و اهم و فی الاهم یاد بده بهش بگو الان متاهلی اولویت هات با مجردی فرق داره 

حالا مهربونم هست باشه اما شاید این وسط کسی یا کسانی سو استفاده کردند 

حالا از ما گفتن ...

چرا فقط جواب کسایی که مثل خودت امل هستن میدی ؟😂

امل !!!!!  الان جواب پیام منو هم داده منم امل هستم ؟؟؟؟

تو خوبی باادب بافرهنگ با خانواده 

توکه اینقدر ادب داری و فهمیده هستی چرا اومدی تو این تاپیک .

بعدم خیلی هستن که تولد برادر خودشون یادشون نیست بعد برای تولد دیگران خودشونو میکشن ....

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡