2777
2789
عنوان

با جاریم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5920 بازدید | 143 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت قید خوابشو زده چون دلش خواسته چون بچه های برادرش براش مهمتر از خواب هستن. تو برو مشکلتو با شوه ...

شوهر من نه تو دهنش نیس احساس مسولیتش نسبت ب همه کس زیاده شوهر من انقدر مهربونه که اگه کسی کنار جاده باشه ب کمک نیاز داشته باشه میره کمکش میکنه

شوهر من نه تو دهنش نیس احساس مسولیتش نسبت ب همه کس زیاده شوهر من انقدر مهربونه که اگه کسی کنار جاده ...

مهربونه؟ پس چرا میبینن تو داری عذاب میکشی عین خیالشم نیست آقای مهربون؟ 

نگفتی چند سالته

عزیزم در مورد اینکه همسرت راننده شخصی اونا شده کاملا حق با شماست و میتونه اسنپ بگیره

در مورد عکس کار اون زیاد جالب نبوده ولی کار تو بدتر بوده

به هر حال من حس بدی به حاریت دارم راستش

حس میکنم از این آدماس که میخواد حرص تورو در بیاره

شایدم اشتباه میکنم...

نباید میگفتی ی لحظه خودمو گذاشتم جای جاریت دلم شکست

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
لطفا واسه من روشن فکر بازی اینجا در نیاریو که کارش بد نبوده فلان شما خودتون خط قرمزهایی دارید و این ...

عزیزم اولن وقتی تاپیک میزنی باید تحمل هر نظری رو داشته باشی ربطی ب زوشنفکر بازی نداره بعدشم خانوم شما این حرفا رو ازاول نگفتی ک کاربرا بتونن درست نظر بدن شخص من فقط ب مورد اولی نظر دادم ونظرمو دادم قطعا منم خط قرمز هایی دارم ولی واقعاعکس وتبریک بین مون رایج هست اما اینایی الان گفتی منطقی نیست ک جاریت اویزان شوهرت باشه و بایدشوهرت دمشو قیچی کنه تو اگ برخورد جدی باجاریت کنی ازطرفی شوهرت بهش روبده فقط تو سبک میشی توازطرف شوهرت وارد بشو بزار خودش سنگین بشه

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️