چند شب پیش تولد همسرم بود ما تازه عقد کردیم عکس همسرم استوری واتساپ کرده ک تولدت مبارک برادر شوهر عزیزم ...اول از همه بگم من یه ادم خیلی سر سنگین و بسیار حساسی هسم اونم روزی چیزهای که واسم مهمه و دوسش دارم شخصیت من اینجوره و در همه حال تعادل برقرار میکنم بهش پیام دادم که لطفا عگس همسر منو حدف کنید ایشون بهشون برخورد گفت نمیدونستم باید از همه اجازه میگرفتم جدا از این موضاعات باید بگم که اصلا همسر منم خودش به شخصه خوشش نمیاد که تو مجاری بخایم عکس بزاریم خلاصه گفت دیگه هیچوقت به من زنگ نزن و گفت تا دیشب جای بردارم بود از امشب به عنوان یه غریبه ست من چیزی نگفتم سکوت کردم ..... هستید ادامه اش بزارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نباید میگفتی ی لحظه خودمو گذاشتم جای جاریت دلم شکست
مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوستعزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
لطفا واسه من روشن فکر بازی اینجا در نیاریو که کارش بد نبوده فلان شما خودتون خط قرمزهایی دارید و این ...
عزیزم اولن وقتی تاپیک میزنی باید تحمل هر نظری رو داشته باشی ربطی ب زوشنفکر بازی نداره بعدشم خانوم شما این حرفا رو ازاول نگفتی ک کاربرا بتونن درست نظر بدن شخص من فقط ب مورد اولی نظر دادم ونظرمو دادم قطعا منم خط قرمز هایی دارم ولی واقعاعکس وتبریک بین مون رایج هست اما اینایی الان گفتی منطقی نیست ک جاریت اویزان شوهرت باشه و بایدشوهرت دمشو قیچی کنه تو اگ برخورد جدی باجاریت کنی ازطرفی شوهرت بهش روبده فقط تو سبک میشی توازطرف شوهرت وارد بشو بزار خودش سنگین بشه
لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵💫😵💫😵💫😵💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️