خدایا من ذهنم خیلی سمیه الان دعوا های اونموقع اومده تو ذهنم توشون لرزش دست داشتم و استرس شدید و تپش قلب ولی با جرئت بودم و میرفتم جلو اون لحظه خیلی عصبی بودم و بدنمم داغ میکرد بعد طرف اگه میزدم یا یه حرف میزد یه جوری میفتادم دنبالش و میزدم تا وقتی بمیره ۴ و ۵ نفر باید جدام میکردن به زور زیاد از دعوا ها یادم نمیاد کنترلی هم رو خودم نداشتم انگار یکی دیگه کنترلم میکرد خودم رو آدم بی جرئت نمیدونم ولی نمیدونم ترسو هستم یا چی شما هم اینطور بودین؟
،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون
اینم بگم موقع دعوا کلن گریم نمیگیره یعنی طرف گریه میکرد ولی من نه کلن قبلنا میترسیدم وقتی بچه بودم ولی بعدش یهو بعد بلوغ تغییر کردم خیلی با جرئت شدم تو دعواها دیگه گریم نمیگرفت حداقل ولی استرس و تپش قلب شدید داشتم
،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه بگی مشکلم چیه؟یعنی ترسو هستم یا چی؟قبلنا اینطور بودم الان یکسال از دعوا بدم میاد چون آرامشم تا دو سه روز بهم میریخت همش هم میگفتم چرا تو دعوا دستات میلرزید و استرس داشتی اخه
بله عزیزم اگه واسه یه جریان معمولی اینقدر عصبی میشی بهتره بری روانپزشک و دارو مصرف کنی اینج ...
دآرم روانشناس میرم البته ولی خب اون تپش قلب و استرس دلیل علمی دیگه هم داره؟ در حد مرگ میشه بدنم از استرس که نمیدونم ترسه یا نه ولی خب با این حال مغزم میگه برو تو دلش منم هر جور شده میرم
میشه بگی مشکلم چیه؟یعنی ترسو هستم یا چی؟قبلنا اینطور بودم الان یکسال از دعوا بدم میاد چون آرامشم تا ...
کلا خوب نیس دعوا به نظرم ارزش نداره مگه دیگه خیلی توی موقعیت بدی باشه مثلا بهت توهین و بی احترامی شدید کنه کسی یا بخواد اذیتت کنه دست درازی کنه اونجا باید بزنی دعوا کنی ولی بقیه موقعیت ها چیزی نگی بهتره باید بری محل ندی من که خودم پسرمم خیلی کم دیدم پسرای بالغ دعوا کنن باهم اصلا ندیدم همش هر چی بوده پسر بچه بوده