2777
2789
عنوان

خانومای سزارینی لطفا بهم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست
بله عزیزم اولین باره و به غیر حضور بچم که شیرین ترین قسمتش بود بقیش تقریبا تلخ ترین دوران زندگیم بود ...

وای عزیزم چرا دوبار بخیه زدن؟من سه بار سزارین شدم ولی اولینش بدترین تجربه ام بود

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️
خیر نبینن بعضی دکترا یعنی پدر منو در اوردن . ببر ببینه . ولی مال من بعد ۲ سال هنوز سفت 

چی بگم من مرگو به چشم خودم دیدم کاری کردن که همین بچه بشه اولین و اخرین بچم اینقدر بدبود زایمانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای عزیزم چرا دوبار بخیه زدن؟من سه بار سزارین شدم ولی اولینش بدترین تجربه ام بود

دکتر خیلی بد بخیه زد نگرفت عفونت کرد،بدترین تجربم بود😓😓صدبرابر بدتراز درد طبیعی و عمل بود فقط کارم گریه بود و فقط میلرزیدم که دکتر میومد طرفم،اولش که چندروز شستشوهای خیلی ناجور و درداوری داشتم بعدشم بدون بی حسی دوباره بخیه زد یه امپول زد که بی حس کنه همون امپول بدتر درد داشت و تاثیر نداشت بی حس نشدم

چی بگم من مرگو به چشم خودم دیدم کاری کردن که همین بچه بشه اولین و اخرین بچم اینقدر بدبود زایمانم

من بچه دوست انشاالله خدا ی جین بهم بده دردش زیاد بود اذیت زیاد کردن ولی وقتی صدا گریشو شنیدم باهاش اشک ریختم جان گفتم شیرین ترین لحظه عمرم بود

اوووف چقدر وحشتناک

آره خیلی بد بود، یه تیکه شو هرچی فشار داد سر باز نکرد ، زرتی با تیغ بریدش! چشام از درد سیاهی میرفت

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
من بچه دوست انشاالله خدا ی جین بهم بده دردش زیاد بود اذیت زیاد کردن ولی وقتی صدا گریشو شنیدم باهاش ا ...

منم اون لحظه بهترین اتفاق زندگیم بود دل تو دلم نبود که ببینمش از خوشحالی و ذوق داشتم میمردم😂😂

اوفففففف

🥲

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘