2777
2789
عنوان

خانومای سزارینی لطفا بهم کمک کنید

264 بازدید | 26 پست

خانوما من سه ماهه که سزارین شدم به جای بخیه هام که دست میزنم و یکم فشار میدم از داخل جای بخیه های داخلی سفته یعنی قشنگ از این سرعمل تا اون سر خیلی نگران شدم شما به تازگی سزارین نشدین؟طبیعیه یا برم دکتر؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه حدی طبیعیه خب

گوشتت کشیده شده و دوخته شده بهم

کمه یا گلوله های بزرگ؟

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

طبیعیه عزیزم نگران نباش حتما اولین باره سزارین شدی

بله عزیزم اولین باره و به غیر حضور بچم که شیرین ترین قسمتش بود بقیش تقریبا تلخ ترین دوران زندگیم بود،دوبار بخیه زدن شکممو

شکمم هنوز درست حس نداره،شوهرم نیست وقتی اومد میرم حتما

تا چن ماه سِر سِر. بی حس بی حس  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نمیدونم هنوز درد دارم و دست میزنم تیرمیکشه میسوزه،منو دوبار عمل کردن یه بار عفونت کرد دوباره بخیه زد ...

خیر نبینن بعضی دکترا یعنی پدر منو در اوردن . ببر ببینه . ولی مال من بعد ۲ سال هنوز سفت 

کاملا طبیعیه ، محل برش از داخل سفته.

من که بعد ۵ ماه اول یه گوله دراومد از کنارش، بعد سر باز کرد داخلش پر چرک و نخ بخیه جذبی بود

وسطش و اونور دیگش هم تکرار شد ، رفتم دکتر کلی فشار داد گفت حساسیت داشتی به نخ جذبیا باید بیان بیرون! ده روز چرک خشک کن قوی خوردم تا خوب شد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘