2777
2789
عنوان

خواستگار بی ادب 😑

450 بازدید | 11 پست

پسره رو تا حالا ندیدم.شریک مغازه شوهر عمه مه .در کل قصد ازدواج ندارم .فقط باید دلیل قانع کننده واسه رد کردنش پیدا کنم.مامانشم مدام به عمه ام زنگ میزنه که قرار بزار بریم خونشون )خونه ما( شوهر عمه ام گفت یکم بی ادبه میخواهم به همین موضوع گیر بدم.رفتم پیچ اینستا شو نگاه کردم یه چند تا پیج چندش مثله صحنه های فیلم های بالیوودی که بوس بغل داشت فالو کرده بود با چند پیچ همینجوری حالم ازش بهم خورد .ولی قیافش عالی بود انصافا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😑😑😑 این وسط شوهرت عمه ات چه موش میدونه.. اگه طرف بی ادبه تو چرا باهاش شریکی؟؟؟؟

بی ادبیش از پیچش هم میشه فهمید شوهر عمه ام نمیدونم فازش چیه آدم خوبیه ولی یه بار ازدهنم عمه ام پرید که شوهرم میگه پسرخوبیع به من بود برادرزاده ا رو معرفی می‌کرد بهش

بسیار هم عالی .. تصمیم عاقلانه ایست رد کردن ایشون. شما به بلوغ فکری نرسیدی ! ‌وبه جای بررسی منطقی خ ...

شما از پست و چیزهایی که طرف دنبال میکنه بع چه ربط میدی اگه به علایقش ربط نمی‌دید اصلا چیز علمی ادبی فرهنگی دنبال نمی‌کرددر بهش خوش کرد

شما از پست و چیزهایی که طرف دنبال میکنه بع چه ربط میدی اگه به علایقش ربط نمی‌دید اصلا چیز عل ...

عزیزم به سینمای بالیوود علاقه مند هست همین . 

دنبال شناخت باش . ار کجا میدونی ایشون بهترین مورد برای شما نیست ؟ بهترین خواستگاری که خواهی داشت ؟؟ فرصت هارو از خودت دریغ نکن . برای نه گفتن هیچوقت دیر نیست . اما زندگی هم بازی نیست . چطور استناد نمیکنی که شوهر عمه گفتن به من بود برادر زاده ام رو معرفی می‌کنم  .. اما برات مهم میشه که ایشون میگن طرف بی ادب هست .

عزیزم به سینمای بالیوود علاقه مند هست همین .  دنبال شناخت باش . ار کجا میدونی ایشون بهترین مور ...

مرسی قشنگم خوب گفتی موافقم بات ولی من فعلا نمی‌خواهم ازدواج کنم هنو تکلیف دانشگاه م مشخص نیست من الان ازدواج کنم سرگرمی شوهر بعد هم حتما بچه داری میشه .منن آدمیم که اگه ازدواج کنم نمیتونم درس بخونم.حالا بچه ام بهم بگه تو چرا درس نخوندی چرا شغل نداری چی بگم  در ثانی از تنهایی خودم بیشتر لذت میبرم 

مرسی قشنگم خوب گفتی موافقم بات ولی من فعلا نمی‌خواهم ازدواج کنم هنو تکلیف دانشگاه م مشخص نیست من الا ...

👍آفرین اینها میشه دلایل قابل اعتنا . 

پس بدون واهمه و با صراحت دلایلت رو‌ بیان کن 🌱 

خوشبخت باشی و سربلند🌹

👍آفرین اینها میشه دلایل قابل اعتنا .  پس بدون واهمه و با صراحت دلایلت رو‌ بیان کن 🌱  خ ...

متاسفانه خانوادم فکرشون سنتی که حتما دختره باید ازدواج کنه مرد بالا سرش باشه. 

متاسفانه خانوادم فکرشون سنتی که حتما دختره باید ازدواج کنه مرد بالا سرش باشه. 

خانواده با هر سطح فکر و دانشی خوشبختی و موفقیت شمارو می‌خوان.. اینکه خیالشون از بابت شما راحت بشه . 

شما با تصمیمات به جا و گام های درست آرام آرام اعتمادشون رو جلب خواهی کرد