2777
2789
عنوان

یعنی‌ چی‌ این‌ مسخره‌ بازیا‌ی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 22 پست
چه فرقی داره تستی یا تشریحی؟  کسی که بخونه هردو رو میتونه جواب بده دیگه

عزیزم باز تستی یه چیزیو یادت بره جوابشو ببینی یادت میاد

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین دیگه والا ادم آسون باشه میشینه میخونه  انقد حجم درسارو زیاد کردن همشم چرت و پرت یه چیز به ...

حجم درسا زیاد شده؟! 

شوخی میکنی دیگه... 

برو حجم کتابای نظام قدیم رو ببین

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

این خبر راسته یعنی؟ پس این کوفت نهاییا چین دیگه اگه کنکور تشرحییه

نمیدونم والا ولی زدم سایت میگن تصویب شده 

خدا بگم چیکارشون کنه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

حجم درسا زیاد شده؟!  شوخی میکنی دیگه...  برو حجم کتابای نظام قدیم رو ببین

والا من هرکیو دیدم دیگه کم اورده 

باز قدیما آسون میگرفتن 

الان یدونه داشنگاه فرهنگیان قبولیش از دانشگاه آکسفورد امریکا

سخت تره

بله حجم نکات زیاده سوالا تمام دام دارن شمارشی ها پدر در میارن

نظام قدیم مطالب زیاد بودن ولی سوالا همه کشک بودن با یه ذره تست زدن آدم فول می شد

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

تازه یه نکته رو نمی دونی تماااام واژه های علمی ترجمه شدن مثلا سلول شده یاخته

میتوکندری شده راکیزه

ریبوزوم شده رناتن

اسپرم شده زامه

تمام واژه های علمی همینطور 

بعد همه اینا رو باید هر دو تاشو بلد باشی و توی تست قاطی نکنی فکر کن اون همه اصطلاحو🤦🏻‍♀️

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"