2777
2789

هر روز یه مصوبه جدید میدن 

یه روز تاثیر معدل میگن ۶۰ 

یه روز میگن عمومیا هست یه روز میگن نیست 

حالاام میگن کنکور تشریحی میشه سال بعد

چرا ادمو ناامید میکنن منی که این همه انگیزه داشتم میگم دیگه کنکور نمیدم 

تکلیفمون با خودمونم مشخص نیست چی بخونیم چی نخونیم 

راسته که تشریحی شده؟ میگن پورعباس گفته هست

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه نزدیک نهاییا و کنکور حاشیه میسازن بعد میگن نه نشد 

اهمیت نده

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
نصف تستی نصف تشریحی

یعنی چی خب اینطوری همه ترک تحصیل میکنن همه ناامید میشن

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

منی که دارم هرروز فحششون میدم از صبح یدونه کارت ورود به جلسه نهایی نتونستم بگیرم سایتشون هم مثل خودشون تعطیله🤬🤬 

🇵🇸❤🇮🇷                                                                                                                       دختر ترک🤞

🙄🙄🙄🙄کاش یه قانون پایه ای بود اینا از روی اون قانون درست می‌گردن 

این همه سال تستی بعد یهو بشه تشریحی؟

مگه شیوه سابق مشکلی داشت که هی عوض میکنن؟

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
فقط دارن یه کاری میکنن ، مردم بی سوادتر بشن نتونن باهاشون مقابله کنن

همین دیگه والا ادم آسون باشه میشینه میخونه 

انقد حجم درسارو زیاد کردن همشم چرت و پرت یه چیز به درد بخور نیست فقط همه ربات وار حفظ میکنن که ۲۰ بشن

چه فرقی داره تستی یا تشریحی؟ 

کسی که بخونه هردو رو میتونه جواب بده دیگه

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

🙄🙄🙄🙄کاش یه قانون پایه ای بود اینا از روی اون قانون درست می‌گردن  این همه سال تستی بعد یهو ...

بخدا انقد تو این ۲ ۳ سال تصمیم گرفتن که آدم گیج و ناامید میشه

حالا انگار تشریحی بشه نابغه در میاد