2777
2789
عنوان

خیانت💔🥲

497 بازدید | 16 پست

چرا باید شماره زنی که بابام باهاش به مامانم خیانت کرده بودن تو گوشیش باشه و اونو شماره ۱ سئو کنه؟ تلگرام رک نصب کرد شماره اومد بالا و‌ قرآن آوردم زیر دستش قسم میخوره دیگه باهاش نیست، مامانم خونه نیست حالا نمیدونم اومدنی بهش چی بگم؟ حالم خیلی بده توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم این دیگه چی بود نصفه شبی اومد سراغم دارم میلرزم😭😭😭

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهي خدا سر هيچكي نياره

🤦🏼‍♀️😭😭😭 موندم چیکار کنم بین آتیش و زندگی موندم سوختم جونیمو سوزندم به امام حسبن

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

با مامانت یه نقشه بکشید. منو خواهرم و مامانم همینجوری فهمیدیم بابام تا الان بهمون دروغ گفته.( بابام خیانت نکرده یه دروغ بزرگ گفته.) 

به مامامت بگو ولی بگو عادی رفتار کنه

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
دوربابام بگردم که هنوز گوشی نوکیا دکمه ای قدیمی داره

به رخ نکش، تو نمیدونی چه بلاهایی سرم اومده، هیچی بهت نمیگم واقعن

به رخ نکش، تو نمیدونی چه بلاهایی سرم اومده، هیچی بهت نمیگم واقعن

فداتشم بخدا به رخ نکشیدم ناراحت نشی فقط یلحظه بابام اومد توذهنم حلالم کن خواهر عذر میخوام

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖