2777
2789

مامانم مریضی اعصاب داره یعنی در حدی که تشک میندازه میخوابه  بیشتر وقتا نمیتونه کاری بکنه منظورم کارای خونس کارای خونشونم خیلی زیاد میشه هرسری برادرم کوچیکه و به شدت شیطنت هاش زیاده خیلی اذیت میکنه خونه رو تا حدی بهم میزنه که انگار بمب ترکیده

خواهرم ۱۲ سالشه کمک حالشه ولی بچس دیگه وقتی یه کاری میکنه ازطرف دیگه داغون میکنه انتظاری بیشتر از این هم ندارم ازش

من میرم از دوسه روز یه بار برا کارای خونشون منم دیسک گردنو کمر دارم  بچم کوچیکه بدنم درد میکنه وقتی یکم کار میکنم

وقتی هم میبینم مامانم باز خوابیده یه غمی تو دلم میاد که نگو از یه طرف هم میبینم کلییی کار ریخته روسرم دیگه نمیدونم از کجا شروع کنم اعصابم خورد میشه همش غر میزنم به مامانم میگم چرا اینجارو بهم ریختین این کار کیه اینجا چرا تو این وضعه چرا اینجوری میکنید نزار بچه ها برن تو اونیکی خونه دیگه ادم نمیتونه تمیز کنه و این حرفا الان میگم مامانم ناراحت شده چچوری از دلش در بیارم همیشه بعدش میگم مامان ببخش من دست خودم نیست اعصابم خورد میشه نمیتونم خودمو کنترل کنم اونم میگه ناراحت نمیشم ولی فک میکنم امروز ناراحت شد

چون گفت من با بچه فرق ندارم که وقتی نمیتونم کاریو بکنم تو از من چه انتظاری داری

ولم خیلی گرفته 

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا الهی ب مادرتون سلامتی بده

الهی آمین همچنین همه مریضا 

ممنونم

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
دکتر بردین؟

هزارتا

هر دو تون حق دارین😔 خدا شفاشون بده انشاالله خودشون کاراشونو انجام بدن

آمین ممنونم

اگه پدر ماردم یه زره ازمن ناراحت باشن آرامشم به هم میریزه

باخودم قرار گذاشتم هیچ وقت ناراحتشون نکنم ولی این روزا کنترلمو از دست دادم

تو چه شهری هستید؟ آخرین بار کی رفتن دکتر؟  دارو میخورن؟

تبریز

یکی دو هفته قبل تحت درمان 

حق داری عزیزم

نمیشه هفته ای یبار یه نفر بیارید خونه رو کامل تمیز کنه،که کار خودت کنتر شه؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

استارتر ویتامین های بدن مادرت اوکیه؟

نه دارو میخوره 

داروی خارجی