2777
2789

تو رو خدا تو رو خدا خیلی دقت کنید،الکی به هر کی دل نبندید تو دوره آشنایی  کوچیک ترین حرف یا رفتار طرف طرف رو بطور جدی بگیرید حیفه بخدا راحت کوتاه نیاید،فردا مثل من و خیلیا با بچه پشیمون میشید

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل خیلیامون تو جونی پیر نشید با غصه و غم

تاپیک اخرمو بخون میفهمی خیلیامون گرفتار ادم بده قصه شدیم

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
اره درسته هرچیزی نشونس

آره بخدا اگه میبینید طرف هر روز از خواهر و مادرش تو صحبتاش تعریف میده بدونید که وابستس اگه میبینید زود عصبی میشه مطمئن باشید بعد ازدواج درست نمیشه

اینکه چون اونا رو راست نیستن  ما به هیچکس اعتماد نکنیم خدایی چه دوره ای شده آدم واقن نمیدونه چ ...

آدما خوب هنوز هم وجود دارن منظورم از تاپیک اینه که خوب واقعی رو پیدا کنید

اخه چطور پیدا کنیم از کجا معلوم اونم فیلم بازی نکنه یا از سر هیجان وعده الکی بده

من خودم مهارتش رو ندارم که بخوام توضیح بدم ولی طبق تجربه خودم میگم من شوهرم تو دوره ۳ ماهه آشنایی که داشتیم هر روز که تماس میگرفت فقط راجب خواهر و مادرش حرف میزد یا کلا راجب پول و پول داری و اینجور چیزا صحبت میکرد محبت الکی هم بود در کنارشون ولی الکی بود الان که رفتم تو زندگی فهمیدم که اگه یکم آگاهی داشتم میتونستم متوجه بشم که آدم وابسته به خواهر و مادرش و آدم خسیسی هست واینکه کلا راجب بچه دار شدن حرف میزد تا اینکه چن روز پیش بهم گفت بخواطر بچه دارم باهات زندگی میکنم وقتی من گریه کردم که خودم ارزشی واست ندارم گفت هدف من از اول همین بوده