2777
2789
عنوان

حرکت چیپ و زشت خواهرم شوهرم...

393 بازدید | 12 پست

چند وقتی هست که حتی ظهر یک ساعت بخوابم خوابای ناجور و پریشون می بینم     مثلا امروز ظهر ...حمله تروریستی نزدیک خونمون انجام دادن ، پدرو برادرم رفته بودن توی حیاط  بهشون تیر اندازی شد  فرار کردن توی زیر زمین ؛ منم می خواستم زنگ بزنم به 110 ولی هر چی دکمه های تلفن رو فشار می دادم  عدد های اشتباه می نوشت منم اعصابم خورد می شد بعد خواهرم و مادرم هم داشتن به من می خندیدن و هیچ کاری نمی کردن

..یا دیشب خواب دیدم با خواهرم دعوا کردم و کتکش زدم... شب هم بود ، من رفتم  که بخوابم  ولی اون هر چند دقیقه یکبار می خواست بیاد توی اتاقم که دعوا رو ادامه بده  منم بیدار می شدم از لای در بهش مشت می زدم ولی بهش نمی خورد 

چند شب پیش هم خواب تصادف و ..... 

کسی تجربه داشته ؟  

طوری حرف بزنید که خجالت بکشم و از سایت زنونه برم / پسر هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقا بارها اون صحنه شماره گرفتن و اشتباه شدن رو تو خواب ديدم 

یا میخواستم یه مسیریو پیدا کنم هی گم میشم سر از یه جای دیگه درمیوردم

یا میخواستم جیغ بزنم صدام بالا نمیومد 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

خوابای پریشون ب خاطر محیط استرس زا کلا خواب خیلی ربط داره به زندگی و ناخودآگاه آدم احتمالا یا خونتون حالا دچار استرس شده خودت استرس داری 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد