نی نی یار کدوم فش رو من دادم چرا هر چی پیامها رو مرور میکنم اصلا ب احترامی نمیبینم ؟؟؟ واقعا چرا بی دلیل تعلیق میکنید ؟؟؟ اینکارتون خیلی مسخره هست !!!!
دلیل تعلیق رو زدی فحاشی خب بیا اون پیامو ب من نشون بدع !!!
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه بارم منو تعلیق کردن که چرا تو پست یه مرد کامنت گذاشتی من اصلا نخونده بودم استارتر مرد هست
دقیقا ی بار دیگم تعليق کرد ک چرا تایپیک عاطقی مرد کامنت گذاشتی
در حالیک اونجا تنها پیام من این بود ک آقای محترم برو ی مدت کار کن بعد ازدواج کن خودتو درگیر دختر بازی نکن
بعد دیدم ۷ روز تعلیق کرده !
یه بارم منو تعلیق کردن که چرا تو پست یه مرد کامنت گذاشتی من اصلا نخونده بودم استارتر مرد هست
چرا مرد رو تعلیق نمیکنن ولی چون تو کامنت گذاشتی تورو تعلیق میکنن😐
Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین
سلام چی بود کاربریتون؟ تو دلیلش می نویسیم پست رو میذاریم معمولا
سلام همین کاربری ۲ بار تعلیق کردین لطف میکنید پیام هایی ک بخاطرش تعلیق کردین رو بفرستید
جدیدا هم گفتین فحاشی کردم درحالیک کامنت بدی نزاشته بودم
پیام هاش رو برام پی وی بفرستید علتش رو حداقل بدونم من میدونم حرف بدی نزدم
چرا مرد رو تعلیق نمیکنن ولی چون تو کامنت گذاشتی تورو تعلیق میکنن😐
همینو بگو ۷ روز تعلیق شدم